Neler Yeni

Xiaomi 14T vs Xiaomi 15 vs POCO F7 Ultra

Merhaba arkadaşlar,

Sizce hangi telefonu almam gerekli oyun oynamıyorum özellikle kamera benim için daha önemli ve sizlerin kullanıcı deneyimleriniz benim için önemli, şimdiden teşekkür ederim.

Sebepleriyle yazabilirseniz çok makbule geçer çünkü POCO F7 ultranın 2K ekranı var bu aklımı çok kurcalıyor 2K ekran mı yoksa daha iyi kamera mı olsun diye ikilemdeyim sürekli.
Birbirinden 3 farklı cihaz ana bütçe 40-45 bandı ise mi 15 ultra server kayıt iyi gider düz modellere 50k gibi ücretler vermek akıl işi değil.

poco f7 ultra kamera çok iyi olmasada ben alacağım mesela bekliyorum yd fiyatları 28 civarı biraz yayginlaşsin alacam
Ömrü diğer androidlere göre çok daha kısa olacaktır. Yazılımının sorunlarını dikkate alıp alın alıyorsanız. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim bütçemi başka bir şeye ayırmam gerekti 30 bin TL'ye düştü bütçem sizce Xiaomi 14t mi POCO F7 Pro mu?
İkiside değil. Bende S25 al geç derim.

Ömrü diğer androidlere göre çok daha kısa olacaktır. Yazılımının sorunlarını dikkate alıp alın alıyorsanız. :)

İkiside değil. Bende S25 al geç derim.
f2 pro kullanıyorum 5 6 yıldır 60 hz olayı olmasa beni rahat 4 5 yıl daha götürür

Teşekkür ederim bütçemi başka bir şeye ayırmam gerekti 30 bin TL'ye düştü bütçem sizce Xiaomi 14t mi POCO F7 Pro mu?
ben olsaydım bu fiyatta s24 fe ve honor 200 pro arasında kalırdım. xiaomi tercih etmenizin belirli bir sebebi varsa o başka tabi

f2 pro kullanıyorum 5 6 yıldır 60 hz olayı olmasa beni rahat 4 5 yıl daha götürür
f2 pronun rom desteği çok iyi cihaz yazılımda sıkıntı çıksa bile çok opsiyonu var

ben olsaydım bu fiyatta s24 fe ve honor 200 pro arasında kalırdım. xiaomi tercih etmenizin belirli bir sebebi varsa o başka tabi
Redmi note 9 pro kullanıyorum 4 yıldır eskidiği için değiştiriyorum yine xiaomi alıyım diyorum bir sorunu olduğundan değiştirmiyeceğim yani yazılımı kötü değil redmi olmasına rağmen iyi.

Amacın kamera anladığım kadarı ile, amacın kamera ise Samsung ve Xiaomi'nin amiral gemisi serisinin düz modellerini direkt boşver bence. Fiyatlarına göre iyi bir kamera performansları yok. Sana sarı siteden sıfır kapalı kutu Pixel 9 Pro XL al derim. Aldığına deysin.

f2 pronun rom desteği çok iyi cihaz yazılımda sıkıntı çıksa bile çok opsiyonu var
yok bide pup up kamera herkes bozulur bu diyordu hala taş gibi elinle böyle havaya at sanki telefon düşüyor hissi verince kamerayı içine çekiyor üstüne düşmesin diye ben memnunum kamerası bile gayet yeterli bana xiaomi firmasının tek sevmediğim ve hiç anlamadığım ön kamera performansı mal mısınız yıllar geçti hala adam olmadılar

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
yok bide pup up kamera herkes bozulur bu diyordu hala taş gibi elinle böyle havaya at sanki telefon düşüyor hissi verince kamerayı içine çekiyor üstüne düşmesin diye ben memnunum kamerası bile gayet yeterli bana xiaomi firmasının tek sevmediğim ve hiç anlamadığım ön kamera performansı mal mısınız yıllar geçti hala adam olmadılar
zamanında k20 pro kullandım çok güzel telefondu bir tek kamerasını çok beğenmedim mi5e göre daha iyi gelmemişti ama yazılımsal sıkıntılar yaşadım ondan sonra s20 fe aldım he onda daha fena donanımsal sıkıntılar yaşadım garantilik ve icralık oldum.

+lar
Snapdragon 8 elite
yapay zeka desteği
arka kemarasi ultra değil ama gayet iyi
soğutma konusunda çok iyi
2k amoled ekran 120hz
120w şarj

eksiler
tasarım bok
ön kemera 4k desteği yok

ben herzaman bişey alırken f/p seçerim

Birim başı aldığım değer

Türk lirası/Performans

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
+lar
Snapdragon 8 elite
yapay zeka desteği
arka kemarasi ultra değil ama gayet iyi
soğutma konusunda çok iyi
2k amoled ekran 120hz
120w şarj

eksiler
tasarım bok
ön kemera 4k desteği yok

ben herzaman bişey alırken f/p seçerim

Birim başı aldığım değer

Türk lirası/Performans
Artık lansman fiyatından çıktığı için fiyatı arttı POCO F7 Ultra 48 bin tl oldu bu durumda ya Xiaomi 15 50 bin TL'ye alacağım ya da direk Xiaomi 14T Pro alacağım bence her türlü Xiaomi 14t Pro POCO F7 Ultradan kamera olarak daha iyi olduğu için direk alabilirim arada 12 bin tl fark var yada direk aradaki 2 bin TL'yi verip Xiaomi 15 almayı düşünüyorum yada Xiaomi 14T Pro ama MediaTek işlemci biraz beni düşündürüyor ileride snapdragon kadar stabil kalabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Artık lansman fiyatından çıktığı için fiyatı arttı POCO F7 Ultra 48 bin tl oldu bu durumda ya Xiaomi 15 50 bin TL'ye alacağım ya da direk Xiaomi 14T Pro alacağım bence her türlü Xiaomi 14t Pro POCO F7 Ultradan kamera olarak daha iyi olduğu için direk alabilirim arada 12 bin tl fark var yada direk aradaki 2 bin TL'yi verip Xiaomi 15 almayı düşünüyorum yada Xiaomi 14T Pro ama MediaTek işlemci biraz beni düşündürüyor ileride snapdragon kadar stabil kalabilir mi acaba?
yo 44 hala

Geri