-Akın Taşkan- isimli üyenin son içerikleri

1. -Akın Taşkan-

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kaça düşerse alınır?
  2. -Akın Taşkan-

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bu SSD'ler alınır mı, alınırsa kaça alınır? https://www.incehesap.com/kingston-nv3-snv3s-2000g-2tb-6000-5000mb-s-gen-4x4-nvme-ssd-disk-fiyati-74240/ https://www.incehesap.com/team-t-force-ga-pro-1tb-10000-8500mb-s-m-2-nvme-ssd-tm8ffj001t0c129-fiyati-79459/...
  3. -Akın Taşkan-

Araç Kiralama Hakkında

Sistemden kiralamasak gidip konuşsak ne olur?
  4. -Akın Taşkan-

Araç Kiralama Hakkında

Hocam ne yaptınız merak ediyorum ben de 1 yılı doldurmadım yaş 19 kiralayabildiniz mi?
  5. -Akın Taşkan-

Megane 2 alınır mı? Ya da muadili bir araç

Naptın hocam? Aldın mı? Ne aldın? Tecrübelerini bekliyorum.
  6. -Akın Taşkan-

Çözüldü✓ Kule tipş soğutma aldın ama takamadım

Eski fanını çıkardığında arkaya düşmüştür arkadaki plâk, kasanın arka kapağını açıp kontrol et ana kartın arkasında olması lâzım. 1749679248 O plâğa vidalayacaksın fanını veya fanının takıldığı tutucuları. 1749679396 Ben de takamamıştım vaktinde şu konuma bakabilirsin...
  7. -Akın Taşkan-

Motor güvenliği için her türlü tavsiye

Merdivenin altı derken, apartmanın içi mi?
  8. -Akın Taşkan-

30k Diz üstü Önerisi, Acer Nitro v15

30k üstü diz üstü tavsiyesi lâzım, azami 33k falan olur çok bütçeyi aşamam. RTX 4050, 16GB Ram, mümkünse 1TB değilse 512GB m2 SSD aradığım hususiyetler. Olabildiğince ince ve taşınabilir bir şey arıyorum. Lenovo Loq bu açıdan beni aşırı tatmin etti ama kronik ana kart yanma problemi varmış...
  9. -Akın Taşkan-

6600 XT Sürücü Problemi, Ekran Donuyor

Yükledim inşallah çözülmüştür, teşekkür ederim.
  10. -Akın Taşkan-

Eski sürücüleri nereden bulabilirim? AMD'nin sitesinde sadece son sürüm var galiba.Buradan indirmem bir mesele teşkil eder mi? https://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/18384/
  11. -Akın Taşkan-

Donduktan sonra bu mesajı alıyorum, sürücü güncellemeden evvel de oluyordu. Belki çözer diye son sürümü indirdim sanki azaldı gibi geliyor ama hâlâ yapıyor.
  12. -Akın Taşkan-

Mazda öyle bir araba zaten, bu fiyata linea aldın mı yine sanayiye uğrarsın. Eski arabalarda Yağını suyunu koy git aracı 10+ yaşta çok mümkün değil, mümkünse de japonda mümkündür. İyi yapılmış Mazda sanayiye yıllarca uğramaz. Mazda Türkiye için bilinmeyen bir marka değil, ilçelede reno tofaş...
  13. -Akın Taşkan-

asfalttan çıkarmayacaksan ben mazda 3 derdim ama büyük şehirde yaşaman lâzım, küçük şehirde ustasını da parçasını da bulmak zor.
  14. -Akın Taşkan-

Toprakta, bozuk satıhta kullanacak mısın arabayı?
  15. -Akın Taşkan-

Mousepad beyaz izler

Fotoğraf atar mısın
Geri