bu gün yaşadığım crashlerde hata ve uyarı kodları bu sıralama ile geldi daha sonrasında söylediğim gibi görüntü tamamiyle gidiyor fakat ses gelmeye devam ediyor
Monitör uzun süredir var, sorun son 1 haftadır mevcut. Olay yöneticisinde kernel-power hatası aldım ekran kartında ani güç kesilmesi olabilir diye düşünüyorum gpu yu, iç soketleri, chipsetleri temizleyip macununu yeniledim tamamen temizledim test ediyorum 2 gündür sorun yok, update vereceğim...
Bilgisayarım ani bir şekilde yük altında olması fark etmeksizin hem görüntü hem ses kaybı yaşıyor, bir süre sonra ses geliyor bundan da 2-3 dakika kadar sonra sadece 2. ekranımda görüntü tekrar geliyor ilkinde yine siyah ekran fakat monitör işlevsel halde kalıyor fakat hiçbir şekilde düzelmiyor...
Msi b650 pro wifi anakart r5 7600 işlemci
Psu dan elektrik sesi geliyor bios flashı da çalışıyor fakat kasa açılmıyor, fanlar çalışmıyor debug ledleri yanmıyor
Birçok kez kasa topladım kablolamayı doğru yaptığıma %90 eminim
GameBooster 27" GB-2779CF numaralı ürünü almayı düşünüyorum lakin markası biraz ürküttü game boosterdan monitör alınır mı tavsiyelerinizi bekliyor şuraya da ürünün linkini bırakıveriyorum
https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2779cf-165hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-curved-gaming-monitor/