Vodofonedeyken de 4g bağlanmıyordu turkcelle geçtim lte yok. Uçak moduna bir süre alıp tekrar açtığımda veya telefonu kapatıp açtığımda 2 3 dakika boyunda lte veya 4g olarak kullanılıyor sonra tekrar gidiyor
Arkadaşlar merhaba Easycep üzerinden yenilenmiş iphone 13 aldım fakat şöyle bir sorun ve dolaşım ayarlarından 3G ye aldığımda sorunsuz sim kartı üzerinden işlem yapabiliyorum (SMS-İNTERNET-ARAMA)
Fakat 4g ve üzeri olarak kullanmak istediğimde bağlantı kısmında cihaz çekiyor 4g-lte yazıyor...
Merhabalar iphone 13 telefonumda vodofone hattım takılı evimdeyken 4g servis gösteriyor ve hiçbir sorun olmuyor fakat anlayamadığım şekilde farklı bir konumda olduğumda sürekli servis gidiyor ya da servis var 4g gösteriyor ama arama yapamıyorum arama alamıyorum servis yok gibi işlem yapıyor...
Rampage Ellıpse EL27R240Q 27 inç 240hz 0.5ms monitör ayarları
Donanım arşivi Youtubede tanıtmış olduğu Rampage Ellıpse EL27R240Q 27" 240Hz 0.5ms monitörü aldım fakat ayar tuşlarında kapalı çok ayar var kesinlikle aç çok fark eder dediğiniz
Arkadaşlar bildiiniz üzre discord yasaklandı fakat halen nitro aboneliğim mevcut nasıl iptal edeceğiz bunu vpn indirip daha da mı tehlikeye sokmalıyız :D
Arkadaşlar corsair DDR 5 ram aldım 2x 16 6000mhz olması gerekirken 4800 gösteriyordu biostan expo veya intel versiyonunu açmaya çalışacaktım ki herhangi bir seçenek yoktu onun yerine auto seçeneği işaretliydi ramlarde kendimiz ayarlıyoruz sanırım benim anakartımda 4800 den 6000e çektim pc şuan...
Arkadaşlar genelde televizyonlarda olan videodaki ortama göre etrafa ışık veren ışıklandırma türünde led almak istiyorum monitörüme önerileriniz nelerdir
Pc yi açtığımda masaüstünde bildirim sesi geldi şuan uygulamalar her şey açık düşük voltajdan kaynaklı olabilir mi
1721093720
Kasamın fişini çektiğimde bile halen usb çoğaltıcımın ışıkları 1 dakika boyunca yanmaya devam etti
Baktım görüntü vs yok
Binamın elektrik altayapısından diye düşünüyorum PC deki uygulamalar vs açılıyor muhtemelen çünkü kulaklıktan powering on mic off / mic on sesleri geliyor ique uygulaması olmadan gelmez normalde
Selamlar bilgisayarım oyun oynarken aniden kapandı belli bir süre açılmadı daha sonra açabildim fakat bu sefer de monitöre görüntü gelmiyor ekran kartım ışıkları fanları her şeyi çalışıyor öyle ki kulaklığımın uygulaması corsair ique bile açılıyor kulaklığımdan buna dair sesler geliyor yani pc...
Arkadaşlar sistemim Ryzen 5 7500f işlemci rx7800xt ekran kartı 32gb (16x16 6000mhz ram ) hızlı da bir ssd si var fakat elden ringde 60FPS gösteriyor ve oyun çok delicesine kasıyor çözümünü bilen var mı
Arkadaşlar vanguardı programlardan silmek istediğimde hiçbir şekilde unistal açılmıyordu elden sildim şimdi de 2 tane dosya virüs gibi kaldı bilgisayarımda nasıl kurtulacağım bunlardan açık uygulama da yok
Yakın vakitte yeni bir kasa topladım rx 7800xt ve ryzen 5 7500f işlemcili. maksimum kalitede herşeyi oynatıyor fakat driver veya adrenalinden oyun kalitesini ve fps yi aynı anda arttırabilecek özel ayarlar mevcut mu?
görüntü kalitesi çok önemli düşmesini pek istemiyorum onu uygun önerileriniz...
SSd sıvı soğutma ve ram desteği de lazım galiba buna
1716967124
Rx 7700xt
Ryzen 5 7500F
Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
Corsair Vengeance Expo Black 32 GB (2X16) 6000 MHz CL36 ddr5 ram
Archon FORZA-240 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Asus TUF-GAMING-750B 750 W Power Supply...