Merhabalar herkesin bayramını kutluyorum.
Youtube da 10 larca bilgisayar hızlandırma videosu var çoğunu inceledim fakat istediğim performansı alamadım. Bilgisayarım 15 saniyede açılıyor daha hızlı olabilirmi ? Oyunların ön yüklemesi biraz uzun sürüyor daha kısa olabilirmi ? (Pubg mobile emulatör...
Merhaba turktelekom fibernet müşterisiyim. Modem kurulurken servis elemaninin soyledikleri sunlardi "bu modemler cok kaliteli degil yogun kullanimda isinabiliyor ve performansi dusuyor o yuzden 3 günde bir modemi 5 - 10 dk kapatıp tekrar açın " boyle yaparsan faydasi olabilir.
Programlar arasinda hizli gecis yapiyorum ayni anda internetten birseye bakarken whatsap uygulamasina giriyorum ve whatsabim epey kalabalik oluyor surekli musterilerimle konusmalarimi hic silmiyorum goruntusu agirligi hic onemli degil sadece hiz performans istiyorum sence bu durunda nasil isimi...
T2u vatanda 163 tl idi bende yeni aldim 3 gun oldu fiyatida guzel ama benim modemle aramda 10 mt 1 duvar var kasaninda ust kismindaki usb yerine taktim ve 50 mbp internet hizimi 52 lerde verdi faydali olduysa ne mutlu
Tp-link ac600 Archer T2U Plus 2.4 ve 5ghz destekliyor usb adaptör 5dbi anten. Ben kullaniyorum ping olsun download upload olsun kabloyla bağladığımdaki aynı performansı veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim memnun kalirsin 👍🏻
Galaxy M51 düşünüyorum sizce işlemci ve ram performansı uzun vadeli seri kullanımda takılmadan iş görür mü ? (İş hayatında yoğun kullanım icin hızlı bir telefon düşünüyorum)