Selam dostlar yaklaşık 1-2 yıldır marvel evrenini takip etmiyorum internetteki kaynaklarda eski izleme sırası var baştan sona izleme sırasını atabilirmisiniz
Merhaba arkadaşlar
Klavyem bozulduğundan dolayı teknik servise verdim yoğunluktan dolayı 2 hafta süre verdiler bu süreçte oyun oynamak için evdeki apu Windows 10 laptopun klavyesini masaüstü pcye bağlamak istiyorum bunun herhangi bir yolu varsa yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşım sadece valorantta champions karambit olan hesaba 1.5k vermeye hazır ama hesap bulamıyor hesap ticareti yapanlar varsa nasıl bulabileceğimizi anlatabilirmi
Selam dostlar birazdan göz muayenesine gideceğim gözlük kullanmak konforsuz olduğu ve gözlük yakışmadığını için lens kullanmayı düşünüyorum 16 yaşındayım ailem tarafından yaşın erken kullanamazsın vs dendi yardımcı olursanız sevinirim sizce yaş lens için problemmi
Hayır denemedim işe yararmı
1659211381
Hepinize çok teşekkür ederim randevu almayı deneyeceğim
1659211424
Babamda yaklaşık 1 hafta önce kulağından sıkıntı çekiyordu acile gittiğinde bakmamışlar 😟
Sol kulağımda bi basınç hissettim sonra az duymaya başladığımı farkettim içindeki kiri alayım derken daha kötüleştiğini farkedip bıraktım şuanda çok az duyuyorum bugün öğlen saatlerinde banyodan çıkıp direk oyun oynamıştım kulaklığın yaptığı basıç ile ilgili olabilirmi ayrıca ne zaman 182 yi...
Ultra ayarlarda oynuyorum
Güncelleme olarak
Fight anlarında kısa süreli fps droplar oluyor birden 48 lere kadar düşebiliyor sinematiklerde rahat 75i görüyor