Öncelikle merhaba maddi ihtiyaçlardan dolayı eylül 20 de topladığım sistemi satmayı düşünüyorum yaklaşık 5 aydır bu sistemi akşamları arkadaşlarım ile oyun oynamak için kullanıyorum. Satmak istiyorum evet ama ne kadara satabilirim en az hangi fiyata vermemem gerekebilir bilmiyorum bu fiyat eder...
Mouse'ı kardeşimin laptopunda denedim 10-15 dakika boyunca herhangi bir takılma olmadı bilgisayardan çok iyi anlayan biride değilim nasıl düzelteceğimi bilemiyorum
Merhaba oyunda olsun normal bilgisayarda takılırken olsun. Mouse ve klavyemin ışıkları gidip veya gitmeyip takılı kalıyor 2-3 saniye sonra kendine geliyor 1 kereye mahsus hiç gelmedi reset atmak zorunda kaldım oyun oynarken bunlar olduğu sırada oyunda bi anlık donma yaşıyor lütfen yardım edin...
Merhaba windows sıfırlayıp hwid spoofer uygulayıp daha sonra bios güncellemesi yaptım. Bios güncellemelerinde beta sürümü mevcut olduğu için beta sürümünü indirmedim. Ancak mouse ve klavyemde kopma sorunları oluyor ışıkları gidip geliyor bir kaç defa da ışıkları gitti bağlantı kesildi reset...
özelden yardımcı olurmusun ?
1611876253
kullandığım kart olduğu için satma taraftarı değilim keyfiyen letgoya sistemimi satışa bıraktım 8 kişi yazı 8 i de sadece ekran kartı istedi satsam bu piyasa da almam da zor
ne zararı var ?
1611875201
mining'in ne olduğunu dahi bilmiyorum bu kartı 3700 tl ye aldım şu an fiyatlar 9.5 k civarların da bana para kazandırabiliceğini söyledi arkadaşım mining yaparak ancak zararı var mı nasıl para kazanırım bilmiyorum