Hocam hem düşürdüm hem de yükselttim durum yine aynı hiç bir değişiklik yok 45 fps verirken donma oluyor drop giriyor çözünürlük fark etmeksizin.
1791323314
Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben baya bir uğraştım ayarlar yaptım temizlik yaptım ama gerçekten dediğiniz gibi yetersiz...
Hocam oynadığım sürüm Steam den Enhanced sürümü. Çözünülürlük ise en düşük olan 1024 x 768 e çektim fps biraz yükseldi ama drop sorunu yine devam ediyor. Grafikleri de mümkün olduğu kadar düşükte kullanıyorum kaliteler normalde vs. Laptobumu her zaman oyun oynarken elbette şarj adaptörüne...
Düşüncen güzel dostum ama laptop biraz havada yani masanın üzerinde değil. Fan ve termal macun bakımlarını da bizzat kendim yapıyorum ve asla dandik bir macun kullanmıyorum. En son bakımı yaklaşık bir ay önce kendim yaptım. Çalışırken görev yöneticisinden baktığımda ekran kartının derecesi 60...
Herkese Merhaba ve saygılar dilerim. Benim iyi kötü bir laptobum var. Bu laptobun Youtube de Gta 5 testlerini izlediğimde aldığım fps den daha fazla veriyor. Oynatıyor yani. Benim sorunum bu değil ama oyunu oynarken çoğu zaman 30 ile 45 fps arasında değişiyor çok nadir de 50 fps değerlerine...