alicanozdemir

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• alicanozdemir
      alicanozdemir, Gta V Drop Sorunu Yaşıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam hem düşürdüm hem de yükselttim durum yine aynı hiç bir değişiklik yok 45 fps verirken donma oluyor drop giriyor çözünürlük fark etmeksizin. 1791323314...
    • alicanozdemir
      Hocam, Enhanced olması önemli. Rockstar bu sürüm için minimum GTX 1630 / RX 6400 ve 4 GB VRAM istiyor. Yazdığın MX350 2 GB, VRAM bakımından bu gereksinimin...
    • alicanozdemir
      Hocam oynadığım sürüm Steam den Enhanced sürümü. Çözünülürlük ise en düşük olan 1024 x 768 e çektim fps biraz yükseldi ama drop sorunu yine devam ediyor...
      • 1791284164673.webp
    • alicanozdemir
      Düşüncen güzel dostum ama laptop biraz havada yani masanın üzerinde değil. Fan ve termal macun bakımlarını da bizzat kendim yapıyorum ve asla dandik bir...
    • alicanozdemir
      alicanozdemir, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Gta V Drop Sorunu Yaşıyorum başlıklı bir konu açtı.
      Herkese Merhaba ve saygılar dilerim. Benim iyi kötü bir laptobum var. Bu laptobun Youtube de Gta 5 testlerini izlediğimde aldığım fps den daha fazla...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

Forum istatistikleri

Konular
1,245,221
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri