Ram değiştirmek için bataryanın kablosunu söküyordum üstünde küçük siyah bi bant vardı onu sökerken elektrik aldı anakart laptop açılıyor fakat şarj olmuyor fotoğraflarda işaretledim ne olmuş olabilir
marka model öğrenemiyorum laptop olduğu için +8 gb daha takviye yapmak istiyorum ama uyumsuzluk sorunu yaşamamak adına bilen birisi ne almam gerektiğini söylerse çok memnun olurum.
hocam bir sürü modeli çıkıyor aralarından seçmem gerekiyor bende çok fazla anlamadığım için hangisi seçmem gerektiğinde kararsız kalıyorum nokta atışı marka model yazma imkanın var mı ?
merhaba arkadaşlar 30 35 k arası parasına değecek leptop almak istiyorum önerilerinizi almak istedim yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Rampage SMX-R79 X-RUNNER drıver ı kuruyorum ama açılmıyor Psd Unmatch hatası sonra da Device is disconnected. hatası veriyor yardım edebilicek var mı ?
Sanırım sorunum çözüldü 30 dakikadır oynuyorum kapandı genelde ilk 5 dk da kapanıyordu amd ekran kartı ayarlarından oc ayarlarını mauel yaptım sadece fanın dönüşünü manuel olarak ayarladım şuan da bi problem görünmüyor
1685732254
bu video da anlatıyor arkadaş belki başkalarınında işine yarar.