Kimse bir çözüm üretememiş fırsat bulabilirsem eğer hdmi girişli bir monitörde deneyeceğim bilgilendirmeye devam edicem dönüştürücü kullanan çok kullanıcı...
Şahsen 300 tl para verdim fakat internete baktığımda çok daha ucuz olduklarını gördüm bir anlık hemen çözülsün sorunum diye aceleye geldi galiba o yüzden...
1080 o çözünürlüğün önerilen olduğu zaman böyle bir sorun yaşamamıştım sebebin bu olduğunu düşünüyorum çünkü 1024x768 önerilen ve 60 hz yapınca sorun...
Özel çözünürlük oluşturdum fakat önerilen olarak ayarlayamadım hz değerinin önemi şöyle tam olarak açıklayamadım fakat eski ekran kartımla öyle olduğu için...
Herkese iyi forumlar en başta bugün yeni aldığım rx 5700 xt ekran kartımı taktım fakat ekran monitörüme sığmadı ben de sorunum dönüştürücümdedir diyip yeni...
Monitörümü önceden 60 fps kullanıyordum böyle bir sorun yaşamadım ayrıca monitörüm de 60 hz başka bir yolu yok mudur
1760117592
Önceki ekran kartım 1050ti...
Ekranı 60 hz yapınca böyle bir sorun yaşıyorum yeni ekran kartı aldım ondan önce böyle bir sorun yaşamıyordum fakat 50 hz yapınca düzeliyor fakat ekran...
bugün yeni ekran kartı aldım yeni psu aldım eve gelip psuyu ekran kartını kabloları montajladım fakat dün cillop gibi çalışan bilgisayar bugün cpu ışığını...