Kimse bir çözüm üretememiş fırsat bulabilirsem eğer hdmi girişli bir monitörde deneyeceğim bilgilendirmeye devam edicem dönüştürücü kullanan çok kullanıcı var ne yazık ki gelişmelerden haberdar edicem yardımım için teşekkürler
Şahsen 300 tl para verdim fakat internete baktığımda çok daha ucuz olduklarını gördüm bir anlık hemen çözülsün sorunum diye aceleye geldi galiba o yüzden
1760143873
1080 o çözünürlüğün önerilen olduğu zaman böyle bir sorun yaşamamıştım sebebin bu olduğunu düşünüyorum çünkü 1024x768 önerilen ve 60 hz yapınca sorun olmuyor
1760143466
Maalesef onu da deneyecektim yok
1760143519
Başka deneyecek monitörüm de bulunmuyor sorun monitör mü yoksa dönüştürücünün...
Özel çözünürlük oluşturdum fakat önerilen olarak ayarlayamadım hz değerinin önemi şöyle tam olarak açıklayamadım fakat eski ekran kartımla öyle olduğu için öyle düşünüyorum çünkü aynı dönüştürücü aynı işlemci anakart ram farklı bir şey yok sadece ekran kartı değiştirdim bunların olmasını...
Herkese iyi forumlar en başta bugün yeni aldığım rx 5700 xt ekran kartımı taktım fakat ekran monitörüme sığmadı ben de sorunum dönüştürücümdedir diyip yeni bir dönüştürücü yeni bir kablo aldım fakat önerilen çözünürlüğüm 1024x768 olduğu için monitörümü 60 hz olarak kullanamıyorum ancak 50hz de...
Monitörümü önceden 60 fps kullanıyordum böyle bir sorun yaşamadım ayrıca monitörüm de 60 hz başka bir yolu yok mudur
1760117592
Önceki ekran kartım 1050ti dı onda da dönüştürücü kullanıyordum ondan önce gt1030 vardı onda da kullanıyordum senelerdir bir sıkıntı yaşamamıştım
Ekranı 60 hz yapınca böyle bir sorun yaşıyorum yeni ekran kartı aldım ondan önce böyle bir sorun yaşamıyordum fakat 50 hz yapınca düzeliyor fakat ekran kartını 50 fps oyun oynamak için almadım bunun çözümünde yardımcı olacak biri var mıdır dönüştürücü kullanıyorum monitörüm biraz eski bu yüzden...
bugün yeni ekran kartı aldım yeni psu aldım eve gelip psuyu ekran kartını kabloları montajladım fakat dün cillop gibi çalışan bilgisayar bugün cpu ışığını yakıp sönüp çalışmamaya başladı kimilerinde sürekli yanıyor bende ise power tuşuna bastığımda sadece yanıp sönüyor ve tepki yok bir daha...