Monitörümü önceden 60 fps kullanıyordum böyle bir sorun yaşamadım ayrıca monitörüm de 60 hz başka bir yolu yok mudurmuhtemelen monitorun 60fps desteklemiyor. 60fps e oc yapıyor ama o da böyle sorunlara yol açar. 50 fps kullanacaksın mecbur. diğer bir sebep hdmi to vga dönüştümen.
şimdi kullandığın kart da bir problem vardır. problem değil aslında ama desteklemiyordur onu kastediyorum. teknoloji yenilendikçe eski özellikler kayboluyor.Monitörümü önceden 60 fps kullanıyordum böyle bir sorun yaşamadım ayrıca monitörüm de 60 hz başka bir yolu yok mudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önceki ekran kartım 1050ti dı onda da dönüştürücü kullanıyordum ondan önce gt1030 vardı onda da kullanıyordum senelerdir bir sıkıntı yaşamamıştım
bu kart için 144 hz monitör mü almam lazım lkartım rx 5700xtşimdi kullandığın kart da bir problem vardır. problem değil aslında ama desteklemiyordur onu kastediyorum. teknoloji yenilendikçe eski özellikler kayboluyor.
Peki display port to vga kullansam sorunu bir nevi çözer miPeki
bu kart için 144 hz monitör mü almam lazım lkartım rx 5700xt
yo senin monitor baya bi eski hocam gördüğüm kadarıyla. 1000-2000 liraya hdmi girişli 60fps bir monitor alsan işini çözer. sana kalmış ama gidip 75fps olan alabilirsin. ya da 144 bunun sonu yokPeki
bu kart için 144 hz monitör mü almam lazım lkartım rx 5700xt
Yime yeni bir masraf demekyo senin monitor baya bi eski hocam gördüğüm kadarıyla. 1000-2000 liraya hdmi girişli 60fps bir monitor alsan işini çözer. sana kalmış ama gidip 75fps olan alabilirsin. ya da 144 bunun sonu yok![]()