Görüntü geliyor 5 dk sonra siyah ekrana düşüyor

Reaksiyon skoru
0
Yeni pc topladım 7500f işlemci B650M anakart 16gb ram rtx5060 kasayı aldım eve geldim vga tip giriş bir monitörüm vardı dönüştürücü alıp ekran kartımın hdmı girişine taktım pcyi çalıştırdım şuanda kasa çalışıyor ilk açtığım 5 dk görüntü var kullanıyorum sonrasında siyah ekrana geçiyor arkada açtığım videonun sesi geliyor ama ekran hiçbir şekilde gelmiyor aç kapa yaptığımda tekrar 5 dk kullanıyorum ve tekrar gidiyor ekran kartının fanları siyah ekrandayken çalışmıyor ama görüntü gelince çalışıyor sorun nedir napmam lazım önerisi olan var mı

Yeni pc topladım 7500f işlemci B650M anakart 16gb ram rtx5060 kasayı aldım eve geldim vga tip giriş bir monitörüm vardı dönüştürücü alıp ekran kartımın hdmı girişine taktım pcyi çalıştırdım şuanda kasa çalışıyor ilk açtığım 5 dk görüntü var kullanıyorum sonrasında siyah ekrana geçiyor arkada açtığım videonun sesi geliyor ama ekran hiçbir şekilde gelmiyor aç kapa yaptığımda tekrar 5 dk kullanıyorum ve tekrar gidiyor önerisi olan var mı Ekran kartının fanları görüntü varken çalışıyor siyah ekrana geçince duruyor

dönüştürücü arızalı büyük ihtimalle yeni ve kaliteli bir dönüştürücü al ya da 2. el hdmi girişi olan bir mönitör al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri