alihans isimli üyenin son içerikleri

1. alihans

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Nitro+ 37.999 TL

Satın alındı teşekkürler
  2. alihans

🔥İndirim Sapphire RX9070 Nitro+ 35.000TL

https://app.hb.biz/rCDQPrD0CYI8 35.000TL 9 taksit var. Nitro+ versiyonu işine yarayan kaçırmasın.
  3. alihans

Evde 8 bilgisayar çalıştırabilirmiyim?

Hayır, işlemcide kullanıyor. O sizin dediğiniz gibi zor araştırdım. Soğutma filanda önemli
  4. alihans

Otomasyon üzerine çalışıyorum. Grafik işleme gibi işlemler oluyor
  5. alihans

En iyisi elektrikçi cagirmam lazım. Bina 20 yıllık var. Elektriciye neler söylemeliyim? Neleri yaptırmalıyım? 1735512102 Sorun değil dükkan var 3 pcde 1300 TL geliyor. Sadece PC sen düşün 😄 1735512118 Hat eski olabilir
  6. alihans

Bazıları düşük olabilir. Ayrıca 2 monitör yeterli. Extra kombiyi yazmamışım. En iyisi ikisini başka odaya koyayım
  7. alihans

Merhabalar evde yaklaşık 8 adet bilgisayarım var. Hepsi gaming PC. Elektrik konularında nelere dikkat etmeliyim? Aynı anda 4 adet denemiştim. Bu sayıyı arttıracağım ayrıca evde fırın gibi aletlerde bazen çalışabilir.
  8. alihans

MSI MAG CORELIQUID M360 SIVI ISLEMCI SOGUTUCUSU 3.190 ₺

Teşekkürler satın aldım.
  9. alihans

❌İndirim Bitti! Kohlemann Taşınabilir Titreşimli Oto Koltuk Masaj Isıtıcılı 349 TL🔥🔥

Evet baktım o üründe ucuz değil. Yurt dışından alsanız 350 TL'ye Türkiye'ye zor gelir
  10. alihans

❌İndirim Bitti! Kohlemann Taşınabilir Titreşimli Oto Koltuk Masaj Isıtıcılı 349 TL🔥🔥

Görsellerde kullananlar var. Priz için extra adaptör gönderiyorlar
Geri