merhabalar telefon alacağım fakat arada kaldım biraz, sizce iPhone 15 pro mu yoksa s25+ mı almalıyım ? belki bi ihtimal 16 pro ya zorlayabilirim gibi ama pek sanmıyorum
ya bana kalırsa da öyle ama xiaomi de ısınma sorunu var malesef oyunlarda bile mesela 42 derecenin üstüne çıktığında otomatikmen 60 hz düşürüyor ekranı sonra performans modu açıyorsun falan fistan soğutucu olmadan 51 52 dereceleri gördüm ben 10T de onda da Snapdragon 865 vardı o yüzden biraz...
xiaomi 15 i çok öneriyorlar bir çok testte de samsung s 25 ten daha iyi çıkıyor test sonuçlarında, neden önermiyorsunuz ? ve sizce 2. el ip 15 pro sıkıntılı olur mu
1752281903
kullandığım telefon mi 10t 144 hz ekrandan 60 hz ekrana düşmek istemiyorum bu da dün akşam bataryası şişti şarjdayken...
öncelikle herkese iyi forumlar, telefon almayı düşünüyorum, düşündüklerim arasında iPhone 15, s25+ ve Xiaomi 15 arasında kaldım sizce en mantıklı hangisi ?
merhabalar, telefon almayı düşünüyorum fakat kararsızım ikisi de çok iyi cihazlar kamera farkları da hemen hemen aynı, işlemci de aynı işlemci sizce hangisini almalıyım S25 mi yoksa Xiaomi 15 mi
Merhabalar, telefon modelim mi 10t pubg oynarken performans modunda 52 53 dereceleri görüyor, bildiğiniz ve önerebileceğiniz telefon için soğutucu modelleri var mıdır ?
şuanlık planımda Memo dl05 , 06 ve 16 serisi var.
Zoinco ya da baktım fakat yorumları o kadar iyi değil.
Cumartesi günü arabaya midrange alacağım sizde cadence R1 854m mi daha iyi massive m8j mi çoğu kişi cadence öneriyor ama massive önerenler de var kararsız kaldım