AliSargn isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ryzen 7 7800x3d ve rx 7700 xt sistem

Game Garajdan Manticore 7A sistemini aldım 68k ya ve 5070 ti mevcut. Şuanda 5070 ti lı en ucuz hazır sistem. Henüz gelmedi fakat incelemeni öneririm.
  2. A

Yeni Aldığım sisteme monitör tavsiyesi

Game Garajdan Manticore 7A sistemini sipariş verdim ve monitörde almam gerekiyor 4-5k bandında kronik sorunu olmayan monitör tavsiyeleriniz var mıdır ? Genellikle rekabetçi fps oyunları oynuyorum.
  3. A

60 bin tl laptop önerisi

Alacağın laptopun ekran kartı türüne dikkat et. Max-p ve max-q diye bi mevzu çıkarttılar laptoplarda.
  4. A

Intel call of duty bundleda yaşadığım hata

Hocam blocklanmaya dair bir mail almadım
  5. A

Intel call of duty bundleda yaşadığım hata

Monster laptop sahibi olduğum için call of duty mw2 kampanyasından faydalandım ve kod aldım.kodu Intel üzerinden aktif ettim ve oyunu battlenet hesabıma aktarmak için Intel ile battlenet hesabımı eşleştirdim. Attığım resimde reff003 ile başlayan yerde normalde şimdi al butonu var. O butona...
  6. A

bana yapılan yanlış bilgilendirme ve fazlası.

hocam aldığımdan beri harici klavye ile kullandım pc yi. son zamanlarda kendi klavyesini kullabmaya başladım. ilk başta A tuşu takılı kalıyordu. fiizksel bir takılma yok içerden takılma var.farkedince aradım yazılımsaldır yüksek ihtimal dediler. sonra format attım düzelmedi harici klavyeyi...
  7. A

hocam başka seçenek yoktu mecbur aldım. fiyat farkı 4k idi
  8. A

gençler bundan 3-4 ay önce monster tulpar t5 v22.1 model laptobu almaya karar verdim. Almadan önce monsterı arayıp mux seitch özelliğinin olup olmadığını sordum ve var dediler.bilgisayarı sipariş verip elime ulaşınca bios da mux switch ile ilgili bir ibare göremedim ve tekrar aradım. bu seferde...
  9. A

60GB SSD BİR ANDA 25GB A DÜŞTÜ

Solda depolamanın altındaki idsk yönetimi.sizde göremedim
  10. A

laptop bazen sapıtıyor

tamamdır teşekkür ederim
  11. A

hocam sol üstte konsol ağacını göster var ona basın solda bir liste açılacak oradaki disk yönetiminin ss ini atın
  12. A

aygıt yöneticisini açıp disk yönetiminin ss ini atarsanız yardımcı olmaya çalışırım
  13. A

laptop bazen sapıtıyor

Monster tulpar t5 v22.1 model laptobum bazen kafayı yiyor.Örneğin neyi açarsam açayım yeni sekmede açıyor.Bilgisayarın ayarı yeni sekmede aç olmamasına rağmen.Discordda bile bir kanala tıkladığımda internet sayfasından açıyor.youtubede bir video açtığımda yeni sekmede açıyor.ctrl+alt+delete...
  14. A

işlemci frekans sabitleme

monster markalı laptobum var 11.nesil i7 işlemci vari çinde ve 4-4,5 ghz bandında çalışıyor ve bu frekanslara çıkınca haliyle fan devreye giriyor.benim için 3.5 ghz yeterli.bu frekans değerini nasıl sabitleyebilirim?turbo işlemci özelliğini devre dışı bırakınca 2 ghz de sabit çalışıyor fakat fps...
  15. A

monster tulpar t5 v22.1 nasıldır?

gençler selam. başlıkta belirttiğim laptopbu almayı düşünüyorum.kullanan deneyimi olan var mı
Geri