MSI PRO B650-A WIFI A modelini mi hocam 6800 e aldın? Ben de anakart arıyorum 10k bütçeler çıkmak istemiyorum ne alsam emin olamadım B850 gaming plus alsam diyorum wifi 7 ile filan işim de yok fazladan para vermek de istemiyorum kullanmayacağım ekstra özelliklere
Kasayı zoko amiral seçtim beyaz olandan ekran kartını da sapphire pure 9070xt alayım diyorum anakartıda Sapphire B850A Pure'u gördüm bi hoşuma gitti güzel uyum sağlar diye düşünüyorum. Tekrardan eline sağlık teşekkür ederim konu dağılmasın :)
Hocam eline sağlık ben de 9600x için anakart arıyorum sadece matx olması beni biraz düşündürdü.
1764061223
başka önerin var mıdır? B850 force öneren var ama o da saçma sapan bir tasarıma sahip ve usb portları çok az
Arkadaşlar merhaba
Başlıkta belirttiğim bütçede bir anakart arıyorum. Bir çok anakart mevcut fakat hangisi ne kadar iyidir bilemedim.
Tercihen beyaz, Atx, Ssd soğutuculu ve kapsamlı portları olan bir anakart arıyorum. Limitleri fazla zorlamak istemiyorum.
Kasa olarak zoko amiral kullanacağım o...
Öyle aman aman kalite bir marka değil he kötü de değil. Öyle alırım yıllarca giyerim diyebileceğin ürünler değil ama fiyat performans diyebilirim. Ben tişörtlerini sporda birde yatarken giyiyorum.
Ben de 9070xt ile kullanacağım, incelemeler, testler vs sonrasında 9700x ile arasındaki fiyat farkının vermeye değer olmadığının sonucuna vardım.
1763816988
Şuan güncel 3.5k fiyat farkı var, bu parayı başka parçalara yatırırım