Alp. isimli üyenin son içerikleri

1. A

Razer Basilisk Ultimate Vs Viper Ultimate Vs Logitech G Pro X Superlight

Bu 3 mouse arasında kaldım. Elim büyük. Wireless bir mouse almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
  2. A

Asus rog strix b550-e gaming 0d hatası

Sorunu cozdunuzmu hocam aynı sıkıntı bende var
  3. A

Arctis 7 Chat-mix ses gelmiyor

Başlıkta belirttiğim gibi. Mesela sistem sesini Arctis 7 Game yapıyorum Discord'dan Arctis 7 chat yaptığım zaman ses gelmiyor. Sistem sesini Arctis 7 chat yaptığım zaman bu sefer Arctis 7 Game'den ses gelmiyor. Yani Discord'la sistem sesini aynı yapmadan düzgün bir sekilde kullanamıyorum. Çözümü...
  4. A

USB 2.0'a takılı aygıtlar kendi kendine kapanıp açılıyor

Arkadaşlar sorun armoury crate ten kaynaklıymış. Uygulamayı sildim sorun düzeldi fakat armoury crate lazım oluyor nasıl çözebilirim?
  5. A

USB 2.0'a takılı aygıtlar kendi kendine kapanıp açılıyor

Başlıkta belirttiğim gibi. USB 3.0 girişlerinde bir sıkıntı yok. USB 2.0 girişlerine bağlı aygıtlar ara sıra kendi kendine kapanıp açılıyor. Ayrıca USB 2.0 girişlerine bağlı aygıtlar ara sıra kendi kendine kapanıp açıldığında kasa rgb leri duruyor ve 10 sn sonra kendiliğinden düzeliyor. Çözümü...
  6. A

PC reset atmadan açılmıyor

Herkese merhaba. Sorunumu ve yaptıklarımı tek tek yazacağım. Bilgisayarı çoğaltıcı prizin anahtarını açarak akabinde kasanın power tuşuna basarak açıyorum. Fakat ilk denediğimde PC açılmıyor. Daha sonra reset düğmesine basıyorum ve PC sorunsuz bir şekilde açılıyor ve sorunsuz çalışıyor. Ardından...
  7. A

Çözüldü✓ Bilgisayar sağlıklı şekilde nasıl kapatılmalı?

Tamamdır teşekkürler :) Peki nolur nolmaz bir tane almakta fayda olur mu?
  8. A

Prizim akım korumalı mı değil mi bilmiyorum. Değilse gene de yeterli olurmu?
  9. A

Yani fişi çekmeme gerek yok mu düğmeyi 0 yapmam yeterli mi?
  10. A

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar sağlıklı bir şekilde nasıl kapatılmalı? Benim güç kaynağımın arkasında açma kapama anahtarı var. Windowstan kapat tuşuna bastıktan sonra güç kaynağının arkasındaki anahtarı 0 yapmam yeterli olacak mıdır? Yoksa komple fişten mi çekmem gerek?
  11. A

Ağır ekran kartından dolayı PCle slotu zarar görür mü?

Tutucu değil de en uç kısmına küçük bir plastik boru koydum baktığımda eğilme yoktu yeterlimidir?
  12. A

Ağır ekran kartından dolayı PCle slotu zarar görür mü?

Arkadaşlar merhaba. Anakartım rog strix b550 e gaming, ekran kartım rog strix rtx 3060 ti. Anakartta metal koruma var PCl slotunda. Kart ağır bir kart. Metal koruma sayesinde sıkıntı oluşmaz mı yoksa tutucu almam gerek mi?
  13. A

ASUS ROG STRIX LC240 RGB Sıvı Soğutmadan Su Sesi Geliyor

Teşekkürler Abdullah abi. Ramler gelince dönüş yapacağım. Sizi severek izliyorum :)
  14. A

Tamamdır o zaman ben ramler gelince yeniden buraya yazarım. Büyük ihtimal yarın geliyor. Yardımınız için teşekkürler başka bir fikri olan yazabilir geri dönüş yapacağım :)
  15. A

Ramler gelsin ondan sonra bakarım duruma. Ne tavsiye edersiniz düzelmezse? 1611346672 Su sesi düzelir mi?
Geri