Başlıkta belirttiğim gibi. Mesela sistem sesini Arctis 7 Game yapıyorum Discord'dan Arctis 7 chat yaptığım zaman ses gelmiyor. Sistem sesini Arctis 7 chat yaptığım zaman bu sefer Arctis 7 Game'den ses gelmiyor. Yani Discord'la sistem sesini aynı yapmadan düzgün bir sekilde kullanamıyorum. Çözümü...
Başlıkta belirttiğim gibi. USB 3.0 girişlerinde bir sıkıntı yok. USB 2.0 girişlerine bağlı aygıtlar ara sıra kendi kendine kapanıp açılıyor. Ayrıca USB 2.0 girişlerine bağlı aygıtlar ara sıra kendi kendine kapanıp açıldığında kasa rgb leri duruyor ve 10 sn sonra kendiliğinden düzeliyor. Çözümü...
Herkese merhaba. Sorunumu ve yaptıklarımı tek tek yazacağım. Bilgisayarı çoğaltıcı prizin anahtarını açarak akabinde kasanın power tuşuna basarak açıyorum. Fakat ilk denediğimde PC açılmıyor. Daha sonra reset düğmesine basıyorum ve PC sorunsuz bir şekilde açılıyor ve sorunsuz çalışıyor. Ardından...
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar sağlıklı bir şekilde nasıl kapatılmalı? Benim güç kaynağımın arkasında açma kapama anahtarı var. Windowstan kapat tuşuna bastıktan sonra güç kaynağının arkasındaki anahtarı 0 yapmam yeterli olacak mıdır? Yoksa komple fişten mi çekmem gerek?
Arkadaşlar merhaba. Anakartım rog strix b550 e gaming, ekran kartım rog strix rtx 3060 ti. Anakartta metal koruma var PCl slotunda. Kart ağır bir kart. Metal koruma sayesinde sıkıntı oluşmaz mı yoksa tutucu almam gerek mi?
Tamamdır o zaman ben ramler gelince yeniden buraya yazarım. Büyük ihtimal yarın geliyor. Yardımınız için teşekkürler başka bir fikri olan yazabilir geri dönüş yapacağım :)