Asus rog strix b550-e gaming 0d hatası

Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar

Benim sorun anakart dram Led yanıyor açılır iken ilk başta böyle hata yoktu. Anakart Led ekranda 0d hatası gözüküyor. Ramlar sıfır her şey sıfır işlemciyi söktüm baktım yok bir türlü olmuyor bios güncelledim en güncel Ram çıkardım temizledim kontrol ettim olmuyor. Sorunu bios atıp çözülüyor ama pc kapalı iken fişi çek tekrar takıma tekrar 0d hatası vermeye başlıyor.
Ram GSKILL 16GB 3600MHz CL16 DDR4 Dual Kit Neo

Merhaba arkadaşlar

Benim sorun anakart dram Led yanıyor açılır iken ilk başta böyle hata yoktu. Anakart Led ekranda 0d hatası gözüküyor. Ramlar sıfır her şey sıfır işlemciyi söktüm baktım yok bir türlü olmuyor bios güncelledim en güncel Ram çıkardım temizledim kontrol ettim olmuyor. Sorunu bios atıp çözülüyor ama pc kapalı iken fişi çek tekrar takıma tekrar 0d hatası vermeye başlıyor.
Ramlerde sıkıntı var yada anakartim ram slotunda diğer 2 kanala takmayı denedinmi en azından anakarttami sorun var anlarsinjz

Merhaba arkadaşlar

ramleri 1. ve 3. slota tak

Sorunu cozdunuzmu hocam aynı sıkıntı bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu cozdunuzmu hocam aynı sıkıntı bende var
Çözdüm asus rog strix b550-e gaming anakart ryzen 5000 seri işlemciler max cl17 destekliyor bende CL16 dan cl17 çektim 3600MHz olan mhz 3800 çektim sorunsuz perfonmans kaybı olmadan kullanıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,670
Üyeler
188,144
Son üye
kayuu78
Geri