alp3rr isimli üyenin son içerikleri

1. A

KYK yurdunda izin almadım, atılır mıyım?

Hocam bize yurt müdürü üç gün ardı ardına izin almazsak atılacağımızı söylemişti. Ben iki gece izin almadım (salı sabahı çıkış yaptım, izin talebini çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 2de oluşturdum). Yasal zeminde beni atma hakları var mı şu anda?
  2. A

Müdürün inisiyatifine mi bağlı peki durumum?
  3. A

Salı sabahı çıkış yaptım yurttan. Yaklaşık yarım saat önce perşembeden itibaren izin talebi oluşturdum. Yurttan atılır mıyım?
  4. A

28.500 sıralama ile devlet üniversitelerinde tıp gelir mi?

Teşekkürler hocam gönlümü ferahlattınız az da olsa.
  5. A

Hocam geçen seneye göre baktığımda Adıyaman, Kars, Ağrı geliyor fakat 24teki sıralama 23e göre öne çekmiş. Bu sene de öne çeker mi sizce?
  6. A

Arkadaşlar geçen 4 seneye göre baktığımda her türlü yerleşiyorum. Bu sene yerleşme olasılığım yüzde kaçtır?
  7. A

Yardım RDR2 İçin Türkçe Yama Önerisi

Hangisini kullandınız? Sorun yaşadınız mı cevaplarsanız sevinirim.
  8. A

RDR2 Türkçe Yama Önerisi

Güncel ve güvenli steamde kullanabileceğim rdr2 türkçe yama önerisi olan var mıdır?
  9. A

Amazon Kargo Takibi Kısmında Farklı Ürün Gözüküyor.

345'in Türkçe denemesini aldım fakat buradaki görselde çok farklı bir ürün gözüküyor. Sistemsel bir hata mı yoksa online satıcılar kargoya verirken bir hata mı yaptı?
  10. A

Xdrive 15li koltuğumun tekeri kırıldı ne yapmalıyım?

Arkadaşlar koltuğun teker ile ayaklığının bağlantı kısmı kırıldı. Bundan dolayı yenisini sipariş edeceğim fakat bunlar benim koltuğuma uyumlu mu bilmiyorum. Yardımcı olacak var mı?
  11. A

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

Bende de ileri seviye olmasa da saç ve kaşımda egzama var. Bu ingiliz karbonatı tamamiyle çözer mi?
  12. A

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Güvenilir, yaptığım alışverişte sıkıntı çıkmadı.
  13. A

🔥İndirim Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi

Tarihi geçik 2si 1 arada denedim olmadı. Bu attığınzda sıkıntı çıkmaz değil mi?
Geri