Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ali
Evet bu sıkıntıdan muzdarip olan kardeşlerim daha ilk kelimeleri okur okumaz konuya girdiklerini paylaşmadan önce nacizane sizlere yardımı olacağını düşündüğüm 2 tane önerim var -bende olan bu hastalığı neredeyse bitirdi diyebilirim- ve umarım sizinde şifa bulmanıza bu illet hastalıktan kurtulmanıza bir nebze yardımcı olmuş olurum.
İlk öncelikle en önemli yapmamız gereken şey tatlı kaşığı kadar karbonatı ( ingiliz karbonatı da olarak geçer, diş beyazlatmak amaçlı da diş macunu üstüne dökülebilir, bildiğimiz baharat olarak geçen, mide hastalıklarına da iyi gelen baharattır kendisi) bir bardak su ile karıştırıp sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce içmek.
İkincisi ise kefir adlı içeriğinde faydalı bakteriler bulunan yoğurtumsu içecekten içmektir. Bu adımları uyguladığınızda iyileşeceğinizi, kaybettiğiniz o güzelim hayat kalitesini geri kazanacağınıza inancım var. Umarım şifa bulursunuz.
Gelelim şampuanımıza eğer satıcıyıda takip ederseniz 500 ml lik şampuan 809 tl den 50 ₺'lik daha indirime uğrayıp 759 ₺'ye düşüyor. Umarım faydalı olabilmişimdir. Sağlıklı günler.

Vichy Dercos Kuru Saçlar

Ekler

• Screenshot_2025-01-14-15-09-23-896_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2025-01-14-15-09-23-896_trendyol.com.jpg
    682.4 KB · Hit: 302

alp3rr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alper Y
Bende de ileri seviye olmasa da saç ve kaşımda egzama var. Bu ingiliz karbonatı tamamiyle çözer mi?

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de ileri seviye olmasa da saç ve kaşımda egzama var. Bu ingiliz karbonatı tamamiyle çözer mi?
Bende de kaşlarımın arasına kadar indiği oldu. Kaşıntılı, kızarıklı. Faydasını gördüm. Zaten önerdiklerim herhangi bir kimyasal değil. Zararı yoktur, faydası vardır. En fazla ne kaybedebilirsiniz. Fakat şunu da kesinlikle belirtmeliyim, marketlerden alınan paketli gıda ve içecek ürünlerini terketmeniz kesinlikle şart. Onların içeriğinde kesinlikle sağlığımıza zararlı ürünler bulunmakta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de kaşlarımın arasına kadar indiği oldu. Kaşıntılı, kızarıklı. Faydasını gördüm. Zaten önerdiklerim herhangi bir kimyasal değil. Zararı yoktur, faydası vardır. En fazla ne kaybedebilirsiniz. Fakat şunu da kesinlikle belirtmeliyim, marketlerden alınan paketli gıda ve içecek ürünlerini terketmeniz kesinlikle şart. Onların içeriğinde kesinlikle sağlığımıza zararlı ürünler bulunmakta.
Şunu da belirtmeliyim öyle 2 gün içtim geçmedi bırakayım olayına da girmeyin. Devam edin sabırla. Sonucu alacaksınız inşaallah.

Varex8

80+
Evet bu sıkıntıdan muzdarip olan kardeşlerim daha ilk kelimeleri okur okumaz konuya girdiklerini paylaşmadan önce nacizane sizlere yardımı olacağını düşündüğüm 2 tane önerim var -bende olan bu hastalığı neredeyse bitirdi diyebilirim- ve umarım sizinde şifa bulmanıza bu illet hastalıktan kurtulmanıza bir nebze yardımcı olmuş olurum.
İlk öncelikle en önemli yapmamız gereken şey tatlı kaşığı kadar karbonatı ( ingiliz karbonatı da olarak geçer, diş beyazlatmak amaçlı da diş macunu üstüne dökülebilir, bildiğimiz baharat olarak geçen, mide hastalıklarına da iyi gelen baharattır kendisi) bir bardak su ile karıştırıp sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce içmek.
İkincisi ise kefir adlı içeriğinde faydalı bakteriler bulunan yoğurtumsu içecekten içmektir. Bu adımları uyguladığınızda iyileşeceğinizi, kaybettiğiniz o güzelim hayat kalitesini geri kazanacağınıza inancım var. Umarım şifa bulursunuz.
Gelelim şampuanımıza eğer satıcıyıda takip ederseniz 500 ml lik şampuan 809 tl den 50 ₺'lik daha indirime uğrayıp 759 ₺'ye düşüyor. Umarım faydalı olabilmişimdir. Sağlıklı günler.

Vichy Dercos Kuru Saçlar
Bu ilk yöntemi ne kadar süre uygulamak gerekiyor ve sadece bu yöntemi yapmak etkili olur mu?

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Yüksel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu da belirtmeliyim öyle 2 gün içtim geçmedi bırakayım olayına da girmeyin. Devam edin sabırla. Sonucu alacaksınız inşaallah.
Bu durumda bende sanırım 2 yıl önce başladı birden bire sabah uyandım saçlarımda kepek var, kaşlarımda kepek var, kulak içlerim kabuk tutup kuruyup dökülüyor sakallarıma kadar inanılmaz rahatsız edici bir kaşıntı, bir ara bu vichynin şampuanını kullanmıştım işe yaradı sonra saldım tekrar başladı bu karbonat olayı işe yarıyor mu acaba?

dercos boş şampuan bence kullandım fazla bi etkisini görmedim sülfat içeriyor market şampuanı gibi

mtngnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metin Gönül
Gayet sağlam şampuan. Başka birini kullanamaz oldum. Ayrıca cerave nin kremini de bonus olarak tavsiye ederim.

cohannan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Can Demir
Efsane bir şampuan kullanmayan ve bunun derdini çekmeyen bilemez. Siyah t-shirt giyemiyordum kepekten şu an 1 tane kalmadı.

carlsen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ada Bağcıbaşı
Bende yağlı egzema var, bu ürünün isminde kuru saçlar için diyor. Uygun olur mu acaba?

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Umut Şener

Vichy Dercos Kuru Saçlar
Bende de aynı hastalık var sabah ve akşam suya karbonat atıp iç çözülüyor sorun (şuan ben de deniyorum 3.günüm)

Top Bottom