Yüzümde çıkmadı onun için bir şey öneremem fakat işin kimyasal boyutuna girelim derseniz gerçekten aşırı etkli bir ilaç var onu aile hekiminize gidip yazdırabilirsiniz ama onu cidden dikkatli ve aralıklı kullanın derim. Yakar. Ama dediğim gibi alıştırmayın. M-Furo sıvı losyon adı. Ne aralıkla kullanacağınızı söylerler zaten size. Bunu sadece ekzama çok azdığı zaman kullanın. Normalde kimyasal içerdiği için önermem. Tedaviyi sağlıklı bir şekilde yapın. Sizin için daha iyi. Ama napalım bazen mecbur kalıyoruz işte.
evet bağırsak sorunu ve çok fazla su içmek gerekiyormuş karbonatı ve kefiri deneyeceğim ben şuan kuaförümün önerisi ile https://www.trendyol.com/freeon/aktif-karbonlu-koruyucu-ve-besleyici-sac-bakim-sampuani-p-42098017 bu ürünü kullanıyorum kendisinden satın almıştım baya etkili geldi ve kepek sorununu kafamda büyük miktarda çözdü tabi yüzde ki kepek sorunu tam olarak çözülmedi bunu da bulursanız eğer toptancılardan saç şampuanı vs satan yerlerden mutlaka deneyebilirsiniz ben de işe yaradıysa herkeste yarar diye düşünüyorum
evet yanlış yazmışım pardon losyon kremi de aynı şekilde aslında ikisinde de kortizon olduğu için çok dikkatli olmak gerek ben kortizonlu kullanmayı bıraktım daha çok beslenme ile çözmek gerek aslında bu sorunu
evet yanlış yazmışım pardon losyon kremi de aynı şekilde aslında ikisinde de kortizon olduğu için çok dikkatli olmak gerek ben kortizonlu kullanmayı bıraktım daha çok beslenme ile çözmek gerek aslında bu sorunu
Gerçekten yediklerim etki ediyor bu duruma, bazen azalıyor dışardan yemediğim zaman, bazen artıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim de yağlı arkadaşlar ben normal ve yağlı saçlar için olanını kullanıyorum ama maksimum 2 hafta kullanmalısınız saçı inceltiyor ve güçsüzleştiriyor sonuçta bu da kimyasal, bana ekstra bir şampuan önerir misiniz hangi değişmeli olarak kullanmam açısından? hem güçlendirmesi adına?
Head And Shoulders Head & Shoulders Pro-expert 7 Çay Ağacı Ile Inatçı Kepek Kontrolü Şampuan 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
@Yukosss bende işe yaradı, sende mutlaka dene. ben bu hastalığa 5-6 yılda ilaçlar, kremler doktor vesayre derken bugünün parasıyla 60-70bin falan harcamışımdır hiç biri etki etmedi. düz dünyaya inanan köylü amcam karbonat iç bişeyin kalmaz dedi valla 1hafta da resmen düzeldi. o günden beri tıpa olan güvenimi yitirdim.
@Yukosss bende işe yaradı, sende mutlaka dene. ben bu hastalığa 5-6 yılda ilaçlar, kremler doktor vesayre derken bugünün parasıyla 60-70bin falan harcamışımdır hiç biri etki etmedi. düz dünyaya inanan köylü amcam karbonat iç bişeyin kalmaz dedi valla 1hafta da resmen düzeldi. o günden beri tıpa olan güvenimi yitirdim.