❌İndirim Bitti! VICHY Dercos Anti Dandruff Kuru Saçlar için 699₺

CiftciAli

80+
Reaksiyon skoru
158
Üzülerek belirtmeliyim ki geçen gün paylaştığım indirimin üzerinde bir indirim geldi. O gün alan arkadaşlar için gerçekten çok üzgünüm.
Vichy Dercos Şampuan

Siteyi bilmiyorum kültürsüzlüğüme verin ama kirmizibeyazzzzz.com diye siteden alışveriş yapacak kadar cesur değilim. İyi günler :D

Siteyi bilmiyorum kültürsüzlüğüme verin ama kirmizibeyazzzzz.com diye siteden alışveriş yapacak kadar cesur değilim. İyi günler :D
Gayet güvenilir site zaten dercos resmi satıcısı, ama ürün fiyatını haketmiyor bence market şampuanından farklı değil 1 sene kullanmış biri olarak

Gayet güvenilir site zaten dercos resmi satıcısı, ama ürün fiyatını haketmiyor bence market şampuanından farklı değil 1 sene kullanmış biri olarak
Yaşlıyım ben yaşlı ondandır :D

zaten bu urun daha çok egzaması olanlar için ve haftada 2-3 gün kullanım önerilir, bunun mor olanı ve kırmızısı günlük kullanım için daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ ürün stokta yok

haldır şaldır clinical strength kullanıyorum ben. bunu hiç denemedim.

kepeği ve kaşıntıyı kesti. yağlı saçlar için diyor da yağ konusunda pek hayrını göremedim.

zaten bu urun daha çok egzaması olanlar için ve haftada 2-3 gün kullanım önerilir, bunun mor olanı ve kırmızısı günlük kullanım için daha iyi

+ ürün stokta yok
kırmızısını kullanıyordum

haldır şaldır clinical strength kullanıyorum ben. bunu hiç denemedim.

kepeği ve kaşıntıyı kesti. yağlı saçlar için diyor da yağ konusunda pek hayrını göremedim.
çöb

Şahsen Trendyol Vicy satıcısı dışında satanlara pek güvenmiyorum. Her zaman dediğim gibi 200 300 fazla olsun garanti olsun.

Geri