AlpagutSF isimli üyenin son içerikleri

1. AlpagutSF

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

Merhaba HzMsü yolun açık olsun ;) Evet vücut kalori yaktıktan sonra kaloriye ihtiyaç duyduğu için iştahın açılıyor, yemeye devam ettikçe de kapasiten artıyor böylece daha fazla yiyebiliyorsun. Daha fazla yiyebilince de daha fazla kilo almaya başlıyorsun, belirli kilolarda takılmalar olabilir onu...
  2. AlpagutSF

Alt taraf kilo aldıkça anca büyür, üst tarafı egzersizlerle büyüteceksin. 1778447879 Bazı yerlerde ki yağlar inatçıdır en son gider carb cycling vesilesi ile bu yağlardan kurtulunabilir. Yağ olduğunu emin misin jinokomasti de olabilir. Bir de kendini 95 kglerde görmelisin, kilo ver demekten...
  3. AlpagutSF

Kilon boyuna göre normal bir insan için hala fazla devam et düzelecek 1778408082 Yardımcı olur. Ekstra bir suplement alışverişi yapmana gerek yok, proteinini tamamlayabiliyorsan protein tozu kullanmana gerek yok. Creatini alabilirsin çünkü günlük 5 gramlara çıkman çok zor. D ve çinkoyu...
  4. AlpagutSF

Her insanda değişken olan ilk yağlanan ve son eriyen bölgeler vardır. Bunlar genelde karın ve yüz kısmı olur, devam ettikçe gider. Alt karın kasının henüz çıkmaması da yağlanma alt bölgede toplandığı için normaldir. Belki bir nebze belki de büyük bir yardımı olabilecek şeyler şunlar: Sağlık...
  5. AlpagutSF

Harekete hakim değilsen 4 set yap hakimsen 2 set yap Leg Press Varsa makine de yoksa smith machine veya serbestte squat Leg extension Leg Curl 5 tekrarda bir tepede statik beklemeli 5 saniye negatifli kalf raise Leg pressi leg extension ile yer değiştirebilirsin Son olarak hareketler pek fark...
  6. AlpagutSF

En son genelde göbek yağları gider, şişkinliğin bir sebebi vücutta ki su kütlesi ve tuvalete çıkmaman da olabilir. Eğimli hızlı yürüyüşlere devam et bir gün ip kopar. 1777807619 Kalori takibini yaptığın sürece evet. 1777807766 Hepsi ile kendini savunabilirsin, ring şartlarında bakarsak önerim...
  7. AlpagutSF

Bu ünlük Rutin İle Vücudumu Geliştirebilir Miyim?

Devam et sosyal hayatını da aksatma. Fazla hareket yapmak seni daha çok geliştirmeyecek belki de kaslarına gereğinden fazla stres ve hasar bıraktığın için seni geriye götürecek yeterki hareketleri düzgün yap ve setin hakkını ver. 1777753364 Yeterli.
  8. AlpagutSF

Sporu derslerini aksatmayacak kadar sev. Vücut beğenmemezliği hastalığına kapılmamaya çalış ve devamlı spor içerikleri izleme, hayatını spor yapma. Spor için genel tavsiyelerim bunlar. Hareketler için ekstra bir tavsiye vermeye gerek yok, yapacağın hareketler genel olarak aynı hareketler...
  9. AlpagutSF

Oksijen eksikliği ve tabii ki buna bağlı olarak kondisyon düşüklüğü, protein sentezi eksikliği vesaire. Bırakırsan iyi olur, spor bahane olabilir. Hayatımda hiç bağımlı olmadım fakat farklı şeylere bağımlı olan kişiler gördüm, bırakmak çok zor değil.
  10. AlpagutSF

Kasları iyice ısındırmak lazım o esnetme hareketlerini yap, öyle yavaş yavaş başla. Yine söylemek gerekiyor ki doktor değilim sağlık tavsiyesi değildir :) 1777751048 6 yıl civarı oldu. İşim gereği farklı spor dalları ile birlikte yürütüyorum.
  11. AlpagutSF

Özel Kuvvetler Komutanlığı

1. sınıf :) Personelin bir kısmı SAT personelinden bile elit.
  12. AlpagutSF

Bu gün saat 22:31 bu gün başlayamayacağın için yarın başlamanı öneriyorum :) Çok kaslı olmak ciddi bir süreç ve yüksek karbonhidratlı bir beslenme gerektirir, zaten bu uzun süreçte beslenme düzenini iyice oturtup yakın zamanda beslenmeni ona göre dizayn edersin. Şuan karbonhidrat ağırlıklı...
  13. AlpagutSF

Testonun yüksek olması için çok fazla etken var, güneş ışığı görmek vitamin eksiğinin olmaması spor yapman aşırı fazla istimna yapmaman bunlara örnek olabilir. Bundan başka garip gelebilir fakat ruh halin ve dinlediğin müzik dahi testonu düşürür. Normal bir insan gibi yaşar, genel olarak...
  14. AlpagutSF

Özel Kuvvetler Komutanlığı

Özel Kuvvetler Komutanlığı Türkiye Cumhuriyeti topyekün bir savaşa girdiğinde halkı örgütlemek ve Gayrinizami Harp operasyonları icra etmek maksadıyla 1952 senesinde Hususi ve Yardımcı Muharip Birlikleri (Seferberlik Tetkik Kurulu) ismiyle kurulmuş ve 1970 senesinde isim değişikliğine giderek...
  15. AlpagutSF

Protein tozu aşırı kullanımda bir takım sindirim ve böbrek sorunları yapsa da genel olarak tüketmende bir sakınca yok. Zaten çok kimse kullanıyor Boy konusuna gelecek olursak boyunun uzaması için zaten protein tüketmen gerekiyor, fakat bu proteini besin değeri daha yüksek olan et veya tavuk ile...
Geri