https://www.itopya.com/kuark-speed-6-intel-core-i3-14100f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-intel-_h28846
14400f yaptım işlemciyi sizce iyi midir bu sistem
hocam fiyat olarak birbirlerine yakınlar fakat b580i ddr5 yapabiliyorum fakat 4060 ddr4 alabiliyorum. İşte kafamı karıştıran tek konu ileride satma konusunda 4060 biraz daha kolay olur diye mevburen onu seçicek gibiyim
selamlar, 1050ti artık bıktırdı beni ve yeni bir bilgisayar istiyorum. Yeni bir bilgisayar almak istiyorum b580 aklımı çok çeliyor ama ileride yaklaşık 4 5 sene sonra 9070 li veyahut yeni cıkıcak olan bir ekran kartı olursa onun ile bir bilgisayar dizmek istiyorum e haliyle bu yeni alıcagım...
değerli yardımınız için teşekkür ederim fakat bir konuda karasız kaldım sizin gosterdiginiz sistemler 16 gb ram ve 512 gb ssd bulunuyor masaustu pcmde 500 gb var ve yetersiz geliyor ve 1 tb oncelikli istegim. ram konusunda ise 16 gb ram yeterli midir yoksa 32 mi seçmeliyim ben bu bilgisayarım...
selamlar, üniversite için bir laptop bakıyorum. Öncelikli hedefim tabi ki ekran kartı fakat onu size sormak istiyorum 4050 ile 4060 arasında kalıyorum. 32 gb ram ve 1 tb ssd olmasını cok onemsiyorum, geriye kalan ekran kartı ve işlemci hakkında pek bir bilgim yok ayırabilecegim fiyat 30 bin tl...
selamlar, kasamda i5 4430s 2.70 ghzde calısan bir işlemci var fakat arkada google vs. hiçbirşey acık degilken bile kasıyor gorev yoneticisine baktıgımda ise hep 100 oluyor cpu ve sanırsam bu işlemci de 3.20ye kadar cıkabiliyor. Cıkartsam bir işe yarar mı, yarıyor ise nasıl 3.20 ghz yapabilirim?
Merhabalar, 2. monitörü taktım sistem ekran algılaya bastım ama başka ekran algılamadı diyor. Birçok yerlere baktım videolar izledim fakat hiçbir sonuç bulamadım tavsiyesi olanlar varsa sevinirim.
selamlar. şuan çok canım çekti bir adet fifa 20 de kariyer yapayım diyorum fakat ne crack ne de orjinal bir türlü oyunu bulamıyorum ve araştırmalarımdan da bir şey bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
selamlar. amacım sadece en dusuk ayarlarda fifa oynarken googleden sarkı acmak ve gorev yoneticisine baktıgımda ise surekli yuzde yuz bir işlemci kullanımı ve de oyundan donmalar goruyorum. işemcim İ5 4430-S intelin kendi sitesinde turbo hızıyla 3.20 ghzlere cıkabildigi yazıyor ya da ben oyle...
hocam vaktinizi çalmadan hemen bir soru sorsam size. Ben 512 gblık bandından bir disk almak istiyorum sizce ssd mi alayım yoksa donusturucu alıp m2 mi alayım anladıgım kadarıyla sanırım ikiside 500mb saniye verebilicek o yuzden soruyorum bu soruyu
benim elimde suan asus h81m-k anakartı var ve malumunuz m2 ssd yeri yok fakat donanım arşivinin 60 liralık donusturucusunu izlerken bir şey farkettim. benim anladıgım kadarıyla anlamamışta olabilirm dakika3:43 te pcı express 2.0 ve x16 olan slota donusturucu ile 8gb saniye hıza ulaşabilicegi...
merhaba selamlar ben bir şey sormak istiyordum sizlere bu ea play ile fifa oynamak bir saat kısıtlımı veyahut sınırsız saat boyunca kariyer oynayabilirmiyim?
şuan 17 aralık vede fiyatlar aynı dercede yukselir gibi hissederek suanki fiyatları yazıyorum müsadenizle.
türktelekom : adsl 16 mbps limitsiz internet 75 tl (24 ay tahattut diyor yanında ama bende suanda 8 var oldugu için yukseltirken 24 ay tahattut tekrarlanıyorumu bunuda cevaplarsanız...