bende asus var hocam 4 ay kadar önce aldım çok çok memnunum kıyas olarak nasıldır uzmanları daha iyi bilir ama yukarıdakini alırsanız da pişman olmazsınız...
doğru diyosunuz hocam ben mi beceriksizim bilmiyorum ama geçen yıl bu zamanlarda ürünün fotoğrafı açıklamalarıyla sahibindene yükledim 23k fiyat koymuştum...
zaten 3070 i 15.000 e vereyim demiyorum komple sistemi 15 e elden çıkarmayı değer görmüyorum açıkçası
1730572635
elimde 20k nakit var elimdeki sistemi de...
8.500tl gibi bırakırım hocam garanti bantları falan üzerinde içi açılmamış tamir mining vesaire görmemiş tertemiz stres testlerini falan da atabilirim...
Ben de topluca satayım istiyorum hocam ama 10 11 aydır ilanda bilgisayarım 3070 li sisteme 15k fiyat çekiyor insanlar 15k ya sadece 3070 i zor alıyosun...
Merhabalar. RTX 3070, i5 11400, 2x8 3200mhz DDR4 ram, 600W 80+ PSU, GIGABYTE h510m h anakart, 1TB HDD + 500GB SSD şeklinde bir sistemim var. Daha çok bellek...
Benzer bir sorun bende de Lol'de var hocam birkaç yıldır ben de çok şey denedim ama çözüm bulamadım sunucu kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum şu aralar.
AMD FreeSync'i AMD olmayan ekran kartlarında da kullanabiliyorsun diye biliyorum. Ama bence neredeyse hiç önemi olmayan bir özellik bu aynı fiyata olursa...
Ben bir sene önce Superbox sınırsız almak için müşteri hizmetleriyle kanlı bıçaklı olmuştum açıkçası. Elemana bütçem var sorun değil dedikçe "efendim...