arkadaşlar ürün geldi test ettim kendi deneyimlerime göre 1200 tl için yeterli seviyede ses yüksekliği olsun dip ses olmaması olsun fiyat performans olmuş mikrofunuda cidden yeterli seviyede kötü falan değil . pedleri yumuşak konforlu ama kafa bandı biraz baskı yapıyor gibi hissettim orasıda...
o model kodlu iyi midir? bilmiyorum ama ben havitin fuxi h3 ü kullanmıştım bence çok kötüydü hemen geri sattım iade edilmiyor hijyen ürünü diye geçtiğinden bunu göz önünde bulundurun. 2 yıldır gamepowerin kablolu kulaklığını kullanıyorum deri soyulması hariç bir sorun yaşamadım ona güvenerek...
arkadaşlar ucuz olarak bu iki ssdyi buldum bütçem sınırlı en azda 1 tb ssd istiyorum. goodram in okuma yazma hızı daha hızlı ama 3 yıl garantili xpg daha yavaş 5 yıl garantili hangisi almamı tavsiye edersiniz veya önerebileceğiniz uygun fiyatlı ssd varsada onlarada bakabilirim
Arkadaşlar puan olarak her iki üniversiteyide kazanıyorum fakat hangi üniversite iyidir. Ben gezmeyi ve eğlenceyi seven birisiyim şehir olarak hangisinin böyle şeyler için daha fazla olanağı var insan bakımından hangi şehir daha sıcak kanlı yardımcı olursanız sevinirim. (Ankardan gideceğim)