Gamepower Aero Ultra alınır mı?

Reaksiyon skoru
46
1200 liraya şuanda var bu fiyata bu kadar özellikli bir şey bulabileceğimi düşünmüyorum heleki Bluetoothlu aliyimmi ne dersiniz

o markayı beğenmem ama fiyat iyiymiş

bu fiyata zaten başka bulamazsın beğenmezsende en kötü 200 lira zarer eder satarsın bütçen buna uygunsa kaçırma

Fiyatı hala aynı bende aldım sizce iyi mi kötü mü?

arkadaşlar ürün geldi test ettim kendi deneyimlerime göre 1200 tl için yeterli seviyede ses yüksekliği olsun dip ses olmaması olsun fiyat performans olmuş mikrofunuda cidden yeterli seviyede kötü falan değil . pedleri yumuşak konforlu ama kafa bandı biraz baskı yapıyor gibi hissettim orasıda yumuşak aslında ama bana öyle geldi. malzeme kalitesine gelecek olursak kötü hissettirmiyor ancak plastik tabikide. bu fiyata benim düşüncem net alınır çünkü havit fuxi h3 vardı bende cidden rezaletti mikrofunu kötü dip ses var ses seviyesi yetersiz bu onun yanında 3 4 gömlek üstün öyle söyleyim ama 2300 eder mi? bilemiyeciğim çünkü o fiyat bandında olan havit h2039bg modelede çok iyi diyorlar kullanma şansım olmadı bunların kıyaslama videosu yada ikisinide denemiş birinden bilgi almak 2300 tl bandında alacak kişiler için daha iyi olur ama 1000 tl bandında alanlar cidden bu paraya alınabilecek en iyi kablosuz oyuncu kulaklığını aldı diyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri