öncelikle ea fc 24 sonrasında need for speed oyunları olmak üzere hata almaya başladım 600 saat oynadığım ea fc 24 2 gün önce hata vermeye başladı format attım eski driverler yükledim en yenisini yükledim binbir çeşit şey denedim hiçbiri sonuç vermedi çözebilen veya sorunun ne olduğunu bilen...
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Dark Freezer X123 siparişimi verdim iyi geceler iyi forumlar.
1710625082
galiba ben pc temizliği yaparken soğutucuyu ya doğru montajlayamadım ya da termali yanlış sürdüm çünkü bu işlemciyi ilk kullanmaya başladığım zaman en basit undervolt işlemiyle...
hocam maalesef bütcemi çok aşıyor bu arkadaşın attığı daha mantıklı geldi dereceleri 65-70 arasına çeksin benim için yeterli olur şimdilik üstüne ufak bir undervolt yapacağım zaten önerinizi için çok teşekkür ederim
undervolt işlemi başında bu kadar iş görmesine rağmen neden şimdi hiç bir şeye fayda etmiyor o konuda bir yorumu olan var mı undervolt olmasına rağmen 90 derece görüyor kapatsam neler olur bilmiyorum
ryzen 5 5600 kullanıyorum stok soğutucu ile uzun zaman önce undervolt yapıp derecesini 60-65 cıvarına çekmiştim gayet stabildi sonra üstünden aylar geçti bir anda her oyunda 75 80 bugün de 90-95 dayadı
termal macunu değiştirdim bir fayda etmedi sorun fan bazlımı yoksa ben mi bir şeyi yanlış...
sistemimde bazı oyunlarda takılmalar ve fps droplar yaşıyorum bios update sorunu çözer mi veya bilgisayarıma ekstra bir performans sağlar mı en son güncelleme 04.2022 de kalmış
anakart asus b550m-k