hocam konudan bağımsız olarak bir şey sorucam. Sisteminde RAYZEN 7 9800X3D ile 5060 var. Bendede 5070 ve RAYZEN 5 9600x var. Bende 7 9800x3d alacağım ama...
Ekran kartım NVIDIA GeForce RTX 5070 winsat formal dan da baktığımda işlemcinin puanı 8.8 geri kalanlar 9.5 ve üzeri. BeamnNG.drive de içerik üretiyorum...
AMD RYZEN 7 9800X3D sipariş vereceğim. Elimde AMD RYZEN 5 9600X var. Tam 1 senedir kullanıyorum. Güzel bir sistemim olmasına rağmen pek kullanamadım, oyun...
45K mpnitör mü? 30K'ya dell oled var, benim kullandığım MSİ oled var hiç gerek yok bunlara dostum, bu fiyata çift ekran yaparsın. Ayrıca monitörün 4K...
İşlemcin thermal throttle a uğruyor olabilir mi. Oyun esnasında sıcaklık ve kullanım değerlerine bakabilirsin. Henüz yapmadığın güncelleme de olabilir...
Arkadaşlar ben herhangi bir yerde ister oyunda olsun ister tarayıcıda fare ile herhangi bir yazıyı, metni seçtiğim zaman kısayol ile veya sağ tık ile Türkçe...
BeamNG.drive de özellikle birkaç tane araç eklediğimde veya trafiği açtığımda FPS 300 den 15-20 ye kadar düşüyor.
Sistem bileşenleri:
İşlemci: AMD RYZEN 5...
Arkadaşlar son zamanlarda başıma gelen bir sorun bu. Masaüstü kullanıyorum. Bilgisayarı uyku moduna alıyorum yaklaşık 20 - 30 dakika sonra bir anda kendi...
Arkadaşlar bütçem 45.000TL Çok fazla araştırma yaptım, çok fazla video izledim ve en iyisi olarak bu monitörü gördüm. Bu fiyata bandında daha iyisi var mı...