• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

an0maLYYY isimli üyenin son içerikleri

1. an0maLYYY

Chrome Arama Çubuğu Geçmişi Kapatma

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu koduğumun Chrome'unda arama çubuğundaki geçmişi kapatma yok mu? Böyle bir saçmalık olamaz. Bu kadar basit bir özellik neden olmaz ki. Youtubeda vesaire kapatabiliyorum arama çubuğu geçmişini ama chromeda yok yani ne yaptıysam olmuyor. Yok mu bunun bi çaresi...
  2. an0maLYYY

Youtube izlenme saati

hayır sayılmıyor
  3. an0maLYYY

Kalan sürede YKS eşit ağırlık derece yapılır mı?

o aşinalıkla sınava girmiycem zaten. nasıl gerekiyosa öyle çalışıcam.
  4. an0maLYYY

Kalan sürede YKS eşit ağırlık derece yapılır mı?

Arkadaşlar TYT şuan 70-80 arası geliyor. Sayısaldan umudumu kestim diyebilirim. AYT edebiyat, tarih coğrafya sıfır ama AYT matematik konularına en azından aşinalığım var. Hedefim en azından ODTÜ İktisat, 1500 sıralaması var. Bilgisi tecrübeli olanlar yapılabilir bir hedef mi, özelikle edebiyat...
  5. an0maLYYY

Bu bilgisayar 2.el ne kadar eder?

18 20K arası gibi gördüm piyasa fiyatlarını emin olmak için sordum
  6. an0maLYYY

Bu bilgisayar 2.el ne kadar eder?

MONİTÖR DAHİL!!! INTEL 12100F ASUS DUAL 6650XT ASUS PRIME H610M R D4 GSKILL 2x8 GB 3600MHZ RAM WESTERN GREEN 480GB SSD RAMPAGE VOYAGER 650W KASA + PSU LG ULTRA GEAR 23.6 INCH 144HZ 1MS MONITOR
  7. an0maLYYY

Yardım Bilgisayar Mühendisliği için hangi bilgisayarı almalıyım?

benim nefret kustuğum falan yok şahsen. sırf adama macbook önerdim diye demedik laf bırakmayan sen mi diyosun zaten ''nefret kusma'' diye. ayrıca herkesin bu tür ürünlere bakış açısı farklıdır. bazıları aldığı ürünün tasarımına bazıları işlevselliğine bazıları bataryasına odaklanır. ama herşeyi...
  8. an0maLYYY

tamam kanka en doğrusunu sen biliyorsun. en haklı sensin. en büyük macbook düşmanı sensin. sanane benm zevkimden. tamam de geç.
  9. an0maLYYY

farkındayım zaten windows laptoplar hertürlü daha mantıklı. ama macbooklar kullanması daha zevkli.
  10. an0maLYYY

macbook alsın demiyorum 40000 tl ye m2 macbook air var 8gb ram 512 gb gayet iyi ve yeterli bence
  11. an0maLYYY

40 000 tl ye güzel macbooklar var
  12. an0maLYYY

7K 8K Civarı Günlük Kullanım İçin Telefon Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJ35K5MN?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9
  13. an0maLYYY

HESABIMA PARA YATIYOR

Troll konu rep
  14. an0maLYYY

Farenin kaymak gibi akacağı bir mousepad

https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-klassegear-longteng-huoyun-special-edition-e-sports-oyuncu-mouse-fiyati,109276278.html şundan fazlasına gerek yok
  15. an0maLYYY

Farenin kaymak gibi akacağı bir mousepad

bütçe önemli
Top Bottom