‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu koduğumun Chrome'unda arama çubuğundaki geçmişi kapatma yok mu? Böyle bir saçmalık olamaz. Bu kadar basit bir özellik neden olmaz ki. Youtubeda vesaire kapatabiliyorum arama çubuğu geçmişini ama chromeda yok yani ne yaptıysam olmuyor. Yok mu bunun bi çaresi...
Arkadaşlar TYT şuan 70-80 arası geliyor. Sayısaldan umudumu kestim diyebilirim. AYT edebiyat, tarih coğrafya sıfır ama AYT matematik konularına en azından aşinalığım var. Hedefim en azından ODTÜ İktisat, 1500 sıralaması var. Bilgisi tecrübeli olanlar yapılabilir bir hedef mi, özelikle edebiyat...
MONİTÖR DAHİL!!!
INTEL 12100F
ASUS DUAL 6650XT
ASUS PRIME H610M R D4
GSKILL 2x8 GB 3600MHZ RAM
WESTERN GREEN 480GB SSD
RAMPAGE VOYAGER 650W KASA + PSU
LG ULTRA GEAR 23.6 INCH 144HZ 1MS MONITOR
benim nefret kustuğum falan yok şahsen. sırf adama macbook önerdim diye demedik laf bırakmayan sen mi diyosun zaten ''nefret kusma'' diye. ayrıca herkesin bu tür ürünlere bakış açısı farklıdır. bazıları aldığı ürünün tasarımına bazıları işlevselliğine bazıları bataryasına odaklanır. ama herşeyi...
https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-klassegear-longteng-huoyun-special-edition-e-sports-oyuncu-mouse-fiyati,109276278.html
şundan fazlasına gerek yok