C caneblat 80+ Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 90 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim caneblat Pazartesi, 14:39 #1 Merhaba youtube videomu tanıttım ve toplam 150 saat izlendi fakat para kazanma bölümündeki 4 bin saat izlenme çubuğu dolmuyor 2 haftadır video tanıtımı yapınca izlenme saati olarak sayılmıyor mu
Merhaba youtube videomu tanıttım ve toplam 150 saat izlendi fakat para kazanma bölümündeki 4 bin saat izlenme çubuğu dolmuyor 2 haftadır video tanıtımı yapınca izlenme saati olarak sayılmıyor mu
an0maLYYY 80+ Bronze Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 563 Dahası Reaksiyon skoru 202 Konum Ankara İsim Çağatay Yılmaz Pazartesi, 14:50 #2 caneblat yazmış: Merhaba youtube videomu tanıttım ve toplam 150 saat izlendi fakat para kazanma bölümündeki 4 bin saat izlenme çubuğu dolmuyor 2 haftadır video tanıtımı yapınca izlenme saati olarak sayılmıyor mu Devamı için tıklayın... hayır sayılmıyor
caneblat yazmış: Merhaba youtube videomu tanıttım ve toplam 150 saat izlendi fakat para kazanma bölümündeki 4 bin saat izlenme çubuğu dolmuyor 2 haftadır video tanıtımı yapınca izlenme saati olarak sayılmıyor mu Devamı için tıklayın... hayır sayılmıyor