AndBey isimli üyenin son içerikleri

1. A

PC İyi Olmasına Rağmen Yavaş

https://www.trendyol.com/gold-step/20-metre-yassi-cat-7-ethernet-kablosu-10-gigabit-s-600-mhz-premium-metal-zirhli-rj45-konnektor-p-939367815?merchantId=127781&boutiqueId=61 Şunu aldım hocam iş görür gibi hem düz yapısı sayesinde güzel durur gibi
  2. A

Wifi 7 güzel bi teknoloji ama bizim ülkemizde işe yaramıyor alt yapıdan doğru mu anladım
  3. A

arka planda çoğu uygulama kapalı steam açık
  4. A

tabi hepsi kurulu ben hatta format atıp yeniden yaptım ama sorun halen aynı
  5. A

nternetten aldım şimdi 20 metre cat7 gelince takıcam 1789657348 oynayamıyorum soğudum artık 1789657364 o kadar para verdim kaç aylık maaşımla sonuç bu
  6. A

Ben zaten bilişim okumuştum kablo sıralamasını az çok biliyorum
  7. A

elektrikçiden alsam kendim takabilirim galiba 1789654454 ne alamam gerekiyor en son çıkan kablo hangisi
  8. A

arada ağ hatası da veriyor oyundayken sağ üstte
  9. A

sorun sadece internetden kaynaklı mı böyleyse dediğiniz çok mantıklı
  10. A

estetik görüntüden dolayı 1789654023 cs de hiçbir sıkıntı yaşamıyorum internet ve fps konusunda sadece valorantda böyle
  11. A

Öncelelikle yanıtınız için teşekkür ederim bi zamandır 16 ram alicam ama sürekli bişey engel oluyor ram e para yetişmiyor derken 10.000tl ye aldığım ram şuan 20.000tl ana kartımın wifi kullanıyorum ancak bu wifi 7 en son teknolojilerden biri diye biliyorum ethernet kablosunu bana çok sıkıntı...
  12. A

https://medal.tv/games/valorant/clips/n365ltTQyoC8cU4VB?invite=cr-MSxmMWgsMTgzNjg5MzQ4 Örnek bu video 1789579514 kasa psu var corsair 850 w gold soğutum asus 360 sıvı soğutma 3 fanlı
  13. A

Merhaba arkadaşlar ben bu yıl martta sistem topladım 9070xt ryzen 7 7800x3d ve 16 ram var çok para harcadım sisteme ama valorant gibi oyunlarda sürekli anlık drop yiyyorum yanlış bilmiyorsam input lag deniyor ve masaüstünde uygulamalara sağ tık yerinde kasıyor yavaş yavaş seçeneklere tıklıyorum...
  14. A

65.000 tl ye sistem önerisi

Sıvı soğutucu çok kçtü güzel durmasını istiyorum hangisiyle deişebilirim
  15. A

65.000 tl ye sistem önerisi

Öncelikle çok teşekkür ederim bu işlemcilerden çok ekran kartına daha çok ağırlık vermek gerekmiyormu
Geri