Kaç metre lazım 20 çok bu arada. Ayrıca Amazon üzerinden daha kaliteli firmalardan da alınabilir. Flat, örgü (kedi varsa iş görür gerçi bende de flat var...
Bence sadece sorun altyapı değil. Anakart firmaları wifi adaptörünü farklı bir üreticiden alıyorlar. Wifi adaptörü diğer bileşenler ile çakışıyor, zaten bu...
Evet maalesef anakarta bağlı Wifi adaptörlerinde bu sorun oluyor. Bütçen varsa veya bir tanıdıkda varsa, harici Wifi adaptörü ile dene. Onda olmuyorsa...
aynı şekilde bende kendi asus anakartımda sadece valorantta fps drop yaşıyordum ve aygıt yöneticisinden wifi yi kapatıp ethernete geçtim ve bütün sorunlarım...
Bana niye tersleniyorsun hıyar ağası. Bozuk işte yapamıyorlar.
Ayrıca yıl 2026 kablosuz ağ halen rezil durumda. İnternet ağını saymıyorum bile, istersen...
Hayatı boyunca wifi kullanmış adama sen kasaya kadar kablo çek veya git pci slotuna takılan bir parça al onunla wifi ağına bağlan diyemezsin. Ayrıca bence...
Ağ hatası vermesinin sebebi işte kablosuz bağlantının stabilite problemleri oluyor. Ülkede internet alt yapısı inanılmaz iyi değil kablolu bağlantı %100...