darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 1,318
Evet maalesef anakarta bağlı Wifi adaptörlerinde bu sorun oluyor. Bütçen varsa veya bir tanıdıkda varsa, harici Wifi adaptörü ile dene. Onda olmuyorsa kablosuz olarak öyle kullanabilirsin. Ama flat bir kabloyu, köşelerden geçirirsen çok da kötü durmuyor.Öncelelikle yanıtınız için teşekkür ederim bi zamandır 16 ram alicam ama sürekli bişey engel oluyor ram e para yetişmiyor derken 10.000tl ye aldığım ram şuan 20.000tl ana kartımın wifi kullanıyorum ancak bu wifi 7 en son teknolojilerden biri diye biliyorum ethernet kablosunu bana çok sıkıntı yaratır aile evinde olduğumu için
ana kartım Asus tuf gaming b850 plus wifi
dediğiniz gibi aygıt yöneticisinden o ayarı yaparsam ethernete mi geçmem gerekiyor?
Kablolu bağlantı rekabetçi oyun için her zaman daha mantıklı, şu anki kablosuz bağlantılar kusursuz bir ağ deneyimi sağlamaya çok uzaklar. Sadece Wifi odaklı değil, etraftaki çoğu cihaz kablosuz bağlantı kuruyor. Telefonlar, fareler, kulaklıklar, klavyeler veya aklına gelebilecek çoğu ev eşyası. Bunların sinyallerinin çakışmasını yazılımsal olarak da bence bir yere kadar çözüyorlar.
Bir de atıyorum Wifi 7 çözdüler diyelim, etrafta yaşayan insanların da bu cihazlara geçmesi gerekiyor. Türkiye gerçekleri ADSL internet kullanan ve kırılana veya aşırı yavaşlayana kadar kullanılan 10-15 yıllık telefonlar. Forumdaki her şeyi güncel takip eden veya sürekli yenileyen kitle de bizim siyasetçilere benzediler. Milletin son nesil Wifi içeren cihazlar kullandığını falan sanıyor. Yani kablosuz ağlara bağlanan Wifi 4-5 cihazlar falan bu sinyal trafiğini bozuyor denilebilir. Herkes son model telefonlara da geçemeyeceğinden, düzelmesi zor.
Avrupa veya Amerika şart koşunca 5G geçtiler, normalde geçme niyetleri falan yoktu. Hepsi biliyor müşterinin telefon alamadığını, hatta 5G geçişte bayağı telefon satma kampanyası yaptılar, iki ay sonra vazgeçtiler. Satmıyor çünkü, hem fiyat hem de bu firmaların kotaları çok hızlı bitiyor. Ortada gezen 5G hızlar daha hızlı bitiyor muhabbeti bile yetiyor yani çoğu kişiye. Zaten o hızları veremiyorlar, ama bu bile yeterli.