Neler Yeni

Çözüldü✓ laptopda oyun sistem iyi olmasına rağmen kasıyodu format attım hala oyun kasıyor

bu sorun win 11 de vardı 10 a düşürdüm 10 dada oldu
Valorant ve CS o kadar RAM yemiyor anlık takılmanın ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı sürücüsü kaynaklı bir şey olabilir. Onu da NVIDIA'nın sitesinden indirip yükledin dimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde Windows Update'e girip Güncelleştirmeleri denetledin dimi?

Valorant ve CS o kadar RAM yemiyor anlık takılmanın ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı sürücüsü kaynaklı bir şey olabilir. Onu da NVIDIA'nın sitesinden indirip yükledin dimi?
evet önceki driveri silip yenisini yükledim bi arkadaşda dediki ddu ile driveri sil geri yükle dedi

evet önceki driveri silip yenisini yükledim bi arkadaşda dediki ddu ile driveri sil geri yükle dedi
Acaba depolama da mı sıkıntı var. CrystalDiskMark adlı programı indirip Hız testi yapar mısın? Hız testinden sonra bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ikisinin de ekran görüntüsünü atar mısın?

Acaba depolama da mı sıkıntı var. CrystalDiskMark adlı programı indirip Hız testi yapar mısın? Hız testinden sonra bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ikisinin de ekran görüntüsünü atar mısın?
1698048158551.png

napmam lazım

Ben witcher oynarken al tab yapıp oyuna tekrar döndüğümde kasma oluyordu. Sonradan oyunda al tab yaptığımda sessiz moda geçtiğini fark ettim, performan moduna çekince düzeldi. Belki sizinki de sessiz moda geçiyordur. Oyuna ilk girdiğinizde yüksek sonradan düşme oluyorsa işlemciniz çok ısındığında otamatik frekans düşürüyor olabilir.

Hocam fps in çok dalgalı duruyor. Belki saçma gelebilir ama fps ini ekran yenileme hızına sabitleyip dener misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,234
Üyeler
173,477
Son üye
ilkersrvn
Geri