Curly 35255
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sorun win 11 de vardı 10 a düşürdüm 10 dada olduWindows 11 de denedin mi?
bu sorun win 11 de vardı 10 a düşürdüm 10 dada olduWindows 11 de denedin mi?
Valorant ve CS o kadar RAM yemiyor anlık takılmanın ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı sürücüsü kaynaklı bir şey olabilir. Onu da NVIDIA'nın sitesinden indirip yükledin dimi?bu sorun win 11 de vardı 10 a düşürdüm 10 dada oldu
evet önceki driveri silip yenisini yükledim bi arkadaşda dediki ddu ile driveri sil geri yükle dediValorant ve CS o kadar RAM yemiyor anlık takılmanın ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı sürücüsü kaynaklı bir şey olabilir. Onu da NVIDIA'nın sitesinden indirip yükledin dimi?
Acaba depolama da mı sıkıntı var. CrystalDiskMark adlı programı indirip Hız testi yapar mısın? Hız testinden sonra bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ikisinin de ekran görüntüsünü atar mısın?evet önceki driveri silip yenisini yükledim bi arkadaşda dediki ddu ile driveri sil geri yükle dedi
Acaba depolama da mı sıkıntı var. CrystalDiskMark adlı programı indirip Hız testi yapar mısın? Hız testinden sonra bir de CrystalDiskİnfo adlı programı indirip ikisinin de ekran görüntüsünü atar mısın?
All yazana bas. Testin bitmesini bekle.Alıntıyı görüntüle
napmam lazım
Depolamanın okuma yazma hızları normal duruyor. Şuanlık bende çözümler tükendi hocam.
garantiye yollamalımıyımDepolamanın okuma yazma hızları normal duruyor. Şuanlık bende çözümler tükendi hocam.
Garantilik bir durumu olmayabilir aşağıda arkadaşın dediğini bir yap bakalım.garantiye yollamalımıyım
yok olmuyo bende sessız modGarantilik bir durumu olmayabilir aşağıda arkadaşın dediğini bir yap bakalım.