Anektod isimli üyenin son içerikleri

1. A

x360ce uygulamanızda işlenmemiş özel sorun oluştu

gamepassden fifa 22 yükledim fakat x360ce uygulamasını açıp gamepad ayarı yapmak istediğimde fotoğraftaki hatayı alıyorum bunun çözümü nedir acaba başka uygulama varsa onuda deneyebilirim bu işe yaramadı sonuçta
  2. A

ea play hakkında yardım lazım

steam cüzdanımda 7 tl var. ea play almak istiyorum kart bilgilerimi girsem karttan 29 tl mi çeker 22 mi ( daha önce yapan vs varsa cevap verirse memnun olurum)
  3. A

FN tuşu belam oldu yardım

aga harbi yapmayın spotify kullanıken çok kullanıyorum 1608495259 cidden çözümü bilen yok mu ona göre format düşünüyorum
  4. A

abi cidden dalga geçilcek zaman değil moralim bozuldu çünkü
  5. A

mesela FN+F7 kombinasyonunu uyguladığımda bilgisayara 15 20 saniye boyunca bir şeyler oluyor . arama çubuğu dosya gezgini gibi şeyler açılmıyyor çok sonradan geliyor sebebi nedir acaba
  6. A

Pc de hiç bir şey yapmıyorum

Tamam pc başlarken ana dizini tekrar benim ssd olarak seçtim düzeldi sorun
  7. A

Uygulamayı açmaya çalıştığımda bu yazıyor 1608477410 Görev yöneticisini açamıyorum
  8. A

Bilgisayarı açtığımda herhangi uygulamaya tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor sadece Steam açılıyor. Tarayıcıya tıkladığımda veya dosya gezgini tıkladığımda açılmıyor sebebi ne olabilir
  9. A

Cyberpunk hırsızlığı

Ayrıca artık parayı kartına geride iade edebiliyorsuh
  10. A

Cyberpunk hırsızlığı

Onu diyoruz o crack dosyası bütün olay zaten arka planda ekran kartını sömürürken iyi şanslar
  11. A

Cyberpunk hırsızlığı

Crack dosyası sıkıntı zaten sen oyunu oynarken arkada neler yaptığını bilemezsin
  12. A

Cyberpunk hırsızlığı

Yani 1 saat deneyip oyunu almak için bilgisayara virüs bulaştırmak akıl kârı değil kusura bakma oyunu alcaksan YouTube'dan izle biraz ya da bugün o kadar yayıncı oyunu oynadı onlara baksaydın
  13. A

Cyberpunk hırsızlığı

Kanka var be o cracki hazırlayan adam hayrına yapmıyor
  14. A

Cyberpunk hırsızlığı

Cyberpunk'ı kırmışlar bugün arkadaşım bir fotoğraf attı torrentten yüklemeye başlamış ve bilgisayarında 1660 super falan var yazıkdır günahdır bilgisayarına ne dediysemde yükliycem diyor. Ben de oyunu hayvan gibi istiyorum ama param olasıya kadar bekliycem. İşin kötüsü biz torrent kullandıkca cd...
  15. A

Gta 5 mod ile ilgili soru

Zaten Türkçe yama ile online girdirmiyor bile cevaplarınız için teşekkürler
Geri