Cyberpunk hırsızlığı

Anektod

80+
Reaksiyon skoru
12
Cyberpunk'ı kırmışlar bugün arkadaşım bir fotoğraf attı torrentten yüklemeye başlamış ve bilgisayarında 1660 super falan var yazıkdır günahdır bilgisayarına ne dediysemde yükliycem diyor. Ben de oyunu hayvan gibi istiyorum ama param olasıya kadar bekliycem. İşin kötüsü biz torrent kullandıkca cd project'in bir sonraki oyununda Türkçe altyazı ekleme şansı azalcak. Üzülüyorum sadece.

Napim diyip lafı koyunca ben:
hqdefault.jpg

CD Projekt Red zaten eskiden korsan oyun satan bi firmaydı bu yüzden hiç bi güvenlik eklemediler isteyen korsan oynar isteyen destekler diye arkadaşına hiç bişey deme hakkın yok istediği gibi oynar afmjdslfdsmaafdslmkmfldsamlkfsadlmkfsadlmkasdmflklmk

Ben de torrent indiriyorum. Eğer akıcı şekilde oynarsam satın alıp devam edicem. Arkadaşın da böyle düşünmüştür belki.

Virüs bulaşırsa? YT den testlere de bakabilirsin.
Virüs programı kullanıyorum sorun yok. Keşke sadece benchmark indirilse :D 1 saat falan deneyeceğim. Eğer akarsa oyun Steam den alıcam.

CD Projekt Red zaten eskiden korsan oyun satan bi firmaydı bu yüzden hiç bi güvenlik eklemediler isteyen korsan oynar isteyen destekler diye arkadaşına hiç bişey deme hakkın yok istediği gibi oynar afmjdslfdsmaafdslmkmfldsamlkfsadlmkfsadlmkasdmflklmk
Kanka var be o cracki hazırlayan adam hayrına yapmıyor

Beyler Torrent indiricek adam basıan gelicekleri kabul etmiş adamdır.
Herkezin cebinde o an parası olmaya bilir.
Bu arada çoğu oyunu bende torrent indiriyorum ama tek tek değil 2li 3lü oyunları indirmeden pc format atıyorum indiriyorum oynuyorum bitiriyorum Tekrardan temiz format atıp gundelik kullanıyorum.

Cyberpunk'ı kırmışlar bugün arkadaşım bir fotoğraf attı torrentten yüklemeye başlamış ve bilgisayarında 1660 super falan var yazıkdır günahdır bilgisayarına ne dediysemde yükliycem diyor. Ben de oyunu hayvan gibi istiyorum ama param olasıya kadar bekliycem. İşin kötüsü biz torrent kullandıkca cd project'in bir sonraki oyununda Türkçe altyazı ekleme şansı azalcak. Üzülüyorum sadece.
Kanka salla bence gta5 den örnek var her ay oyuna güncelleme gelicek yeni içerik için habire 70-80 GB yüklemek isteyen buyursun indirsin oyun tamamen oturunca almak en iyisi şuan optimize bug sorunları vardır illaki ben beklemekten yanayım 😂

aynen o tehlike var belkide 250tl vermemek için bilgisayarından olucak.
afdsjjfadsjfdsakkjlfdsakjsfakj aynen virüs bulaşıcak aynen fsdaklmfldsakmkfldsamlkfdsalkmadsklm ya sizin şöyle korsana öcü gibi bakmanız yokmu ya tek değişik yönü 10 kb lık crack dosyası var

Geri