Cyberpunk hırsızlığı

aynen o tehlike var belkide 250tl vermemek için bilgisayarından olucak.
Bilgisayarından olmak diye bir şey yok. Yıllardır torrentten oyun indirir kullanırım. Bir kere bile virüs bulaşmadı. Virüs olarak algıladığı crack dosyası. Ayrıca hiç güvenmiyorsan ya sistem geri yükleme noktası oluşturur oynadıktan sonra geri dönersin ya da temiz format atarsın.

Beyler Torrent indiricek adam basıan gelicekleri kabul etmiş adamdır.
Herkezin cebinde o an parası olmaya bilir.
Bu arada çoğu oyunu bende torrent indiriyorum ama tek tek değil 2li 3lü oyunları indirmeden PC format atıyorum indiriyorum oynuyorum bitiriyorum Tekrardan temiz format atıp gundelik kullanıyorum.
boşa uğraşıyosun eskiden 65 tane torrent oyunum vardı arşiv yapıyodum ne performans düşüklüğü ne virüs hiç bişey yok herşeye inanıyosunuz

Virüs programı kullanıyorum sorun yok. Keşke sadece benchmark indirilse :D 1 saat falan deneyeceğim. Eğer akarsa oyun Steam den alıcam.
Yani 1 saat deneyip oyunu almak için bilgisayara virüs bulaştırmak akıl kârı değil kusura bakma oyunu alcaksan YouTube'dan izle biraz ya da bugün o kadar yayıncı oyunu oynadı onlara baksaydın

Bilgisayarından olmak diye bir şey yok. Yıllardır torrentten oyun indirir kullanırım. Bir kere bile virüs bulaşmadı. Virüs olarak algıladığı crack dosyası. Ayrıca hiç güvenmiyorsan ya sistem geri yükleme noktası oluşturur oynadıktan sonra geri dönersin ya da temiz format atarsın.
Crack dosyası sıkıntı zaten sen oyunu oynarken arkada neler yaptığını bilemezsin

Cyberpunk'ı kırmışlar bugün arkadaşım bir fotoğraf attı torrentten yüklemeye başlamış ve bilgisayarında 1660 super falan var yazıkdır günahdır bilgisayarına ne dediysemde yükliycem diyor. Ben de oyunu hayvan gibi istiyorum ama param olasıya kadar bekliycem. İşin kötüsü biz torrent kullandıkca cd project'in bir sonraki oyununda Türkçe altyazı ekleme şansı azalcak. Üzülüyorum sadece.
diyeceğim tek şey WAY **
önceden kırılmaya müsait olarak çıkacak idye haberleri veriliyoduda ** bu kadar erkenmi daha adamlar oyuna yeni yeni giriyolar
3-4 güne fitgirle düşer diyolar **

Bence parayla alınmalı.

Son düzenleme:
Yani 1 saat deneyip oyunu almak için bilgisayara virüs bulaştırmak akıl kârı değil kusura bakma oyunu alcaksan YouTube'dan izle biraz ya da bugün o kadar yayıncı oyunu oynadı onlara baksaydın
Oyunu akıcı oynayabileceksem diyorum. 3080 kullanan yayıncıyla benim minik rx570 im bir mi? Ah rx570, üzümlü kekim..

afdsjjfadsjfdsakkjlfdsakjsfakj aynen virüs bulaşıcak aynen fsdaklmfldsakmkfldsamlkfdsalkmadsklm ya sizin şöyle korsana öcü gibi bakmanız yokmu ya tek değişik yönü 10 kb lık crack dosyası var
Onu diyoruz o crack dosyası bütün olay zaten arka planda ekran kartını sömürürken iyi şanslar

Virüs programı kullanıyorum sorun yok. Keşke sadece benchmark indirilse :D 1 saat falan deneyeceğim. Eğer akarsa oyun Steam den alıcam.
Dostum 250TL ye oyunu alıp 2 saat boyunca akıcı olup olmadığını test edip iade edebilirsin bu bir bahane değil sonuç olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri