Anıl Genç isimli üyenin son içerikleri

1. Anıl Genç

Furmarkda Ekran kartı az watt çekiyor.

Hotspot nedir tam olarak
  2. Anıl Genç

1716657532 Skoru paylaştım inceleyebilir misin ?
  3. Anıl Genç

RX 6800 XT Msi Gaming X trio model ekran kartıl 265 w değerini geçmiyor 1080p de. İ7 11700 KF işlemcim var bundan kaynaklı mıdır ? 2 K monitörüm yok ne yazık ki Sıcaklık maksimum 60 derece.
  4. Anıl Genç

2000 TL Bütçe Modem Önerisi

https://www.hepsiburada.com/keenetic-carrier-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV00002YW7R7 Alnır mı bu ?
  5. Anıl Genç

Evet Fiber internet
  6. Anıl Genç

Merhaba arkadaşlar. Yeni ev için güzel bir modem almayı planlıyorum. Türknet ve TürkTelekom olacak 100-20 lik hızlarda. Maksimum bütçem 2000 TL ama 1500 e de öneriniz varsa hayır edmem tabi ki :D
  7. Anıl Genç

RX 6800 XT İçin 650 W Psu yeterli olur mu ?

Teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz yeterli dediniz. Sorun olmaz anladığım kadarıyla
  8. Anıl Genç

RX 6800 XT İçin 650 W Psu yeterli olur mu ?

Selam arkadaşlar elimde rtx 3060 vardı dün onu sattım yarın ekran kartı almaya gideceğim rx 6800 xt modeli için anlaştım. Aklımda ki soru 650 W +80 gold psu um sorun çıkartmadan çalıştırmaya yetecek mi. Tüm pc detaylarını iletiyorum. İşlemci: Intel Core i7-11700KF Ekran Kartı: RX 6800 XT Msi...
  9. Anıl Genç

Does not support this Operating System: WNT_10.0P_64 Hatası alıyorum

Yeni bir pci 4.0 m2 ssd aldım taktım formatımı attım fakat windows yüklendiğinde lan bağlantısı olmadan yüklendi. Sonrasında asus sitesinden b 560 prime plus anakartım için lan driveri indirip flasha attım başka bir pc den kurulumda sürekli bu hatayı alıyorum Does not support this Operating...
  10. Anıl Genç

Yardım İnternete Bağlanamıyorum

does not support this operating system wnt_10.0p_64 kanka bu hatayı nasıl çözdün
  11. Anıl Genç

does not support this operating system wnt_10.0p_64 Hatası

does not support this operating system wnt_10.0p_64 hatası almaktayım yeni m2 ssd aldım format attım ardından lan bağlantısı olmadığı için asusun kendi sitesinden anakartın LAN driverını indirdim laptopumdan flash ile masaüstü pc me attım fakat sürekli bu hatayı alıyorum bios ayarlarına kadar...
  12. Anıl Genç

Çözüldü✓ Hangi sistemi almalıyım?

Tabi ki de Ryzen 5 7500F %20-25 e yakın daha iyi 5600 den ve DDR 5 daha güncel bir sistem. Düşünmene kıyaslamana bile gerek yok.
  13. Anıl Genç

13.000TL Sistemim Değerinde Para var ve Bunu Nasıl Yatırım Yaparak Kullanabilirim?

kardeşim gram altın al tüm paranla seçimden sonra %15 falan artacak en azından paranı korumuş olursun sakın çeyrek yarım veya tam altın alma bozdururken büyük zarara uğruyorsun
  14. Anıl Genç

Windows 10 dan Windows 11 geçilir mi ?

kanka yaptım az önce masaüstü arkaplanı bile değişmedi :D
  15. Anıl Genç

Windows 10 dan Windows 11 geçilir mi ?

çok sağol kankam geçiyim olmadı bir ara temiz format atarım vaktim olunca falan
Geri