RX 6800 XT Msi Gaming X trio model ekran kartıl 265 w değerini geçmiyor 1080p de. İ7 11700 KF işlemcim var bundan kaynaklı mıdır ? 2 K monitörüm yok ne yazık ki Sıcaklık maksimum 60 derece.
https://www.hepsiburada.com/keenetic-carrier-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBCV00002YW7R7
Alnır mı bu ?
Merhaba arkadaşlar. Yeni ev için güzel bir modem almayı planlıyorum. Türknet ve TürkTelekom olacak 100-20 lik hızlarda. Maksimum bütçem 2000 TL ama 1500 e de öneriniz varsa hayır edmem tabi ki :D
Selam arkadaşlar elimde rtx 3060 vardı dün onu sattım yarın ekran kartı almaya gideceğim rx 6800 xt modeli için anlaştım. Aklımda ki soru 650 W +80 gold psu um sorun çıkartmadan çalıştırmaya yetecek mi. Tüm pc detaylarını iletiyorum.
İşlemci: Intel Core i7-11700KF
Ekran Kartı: RX 6800 XT Msi...
Yeni bir pci 4.0 m2 ssd aldım taktım formatımı attım fakat windows yüklendiğinde lan bağlantısı olmadan yüklendi. Sonrasında asus sitesinden b 560 prime plus anakartım için lan driveri indirip flasha attım başka bir pc den kurulumda sürekli bu hatayı alıyorum Does not support this Operating...
does not support this operating system wnt_10.0p_64 hatası almaktayım
yeni m2 ssd aldım format attım ardından lan bağlantısı olmadığı için asusun kendi sitesinden anakartın LAN driverını indirdim laptopumdan flash ile masaüstü pc me attım fakat sürekli bu hatayı alıyorum bios ayarlarına kadar...
kardeşim gram altın al tüm paranla seçimden sonra %15 falan artacak en azından paranı korumuş olursun sakın çeyrek yarım veya tam altın alma bozdururken büyük zarara uğruyorsun