100/20 dediğine göre Fiber sanırım. O zaman router bakacağızMerhaba arkadaşlar. Yeni ev için güzel bir modem almayı planlıyorum. Türknet ve TürkTelekom olacak 100-20 lik hızlarda. Maksimum bütçem 2000 TL ama 1500 e de öneriniz varsa hayır edmem tabi ki![]()
Merhaba arkadaşlar. Yeni ev için güzel bir modem almayı planlıyorum. Türknet ve TürkTelekom olacak 100-20 lik hızlarda. Maksimum bütçem 2000 TL ama 1500 e de öneriniz varsa hayır edmem tabi ki![]()
Evet Fiber internet100/20 dediğine göre Fiber sanırım. O zaman router bakacağız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yada az ekleyip bu daha mantıklı![]()
Keenetic Speedster KN-3010 AC1200 Dualband 5 Port Gigabit Mesh Router
Keenetic Speedster KN-3010 AC1200 Dualband 5 Port Gigabit Mesh Router fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Keenetic Sprinter KN-3710 AX1800 Wi-Fi 6 Router
Keenetic Sprinter KN-3710 AX1800 Wi-Fi 6 Router fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sprinter güzeldir. Bence bütçe artırmana değer. Heryerde Keenetic modemlerini çok methediyorum. Hem müşteri hizmetleri, hem düzenli yazılım desteği, hem de modem özellikleri çok iyi. Bütün modemlerinin tipi standarttır. Gösterişsiz ve kaliteliEvet Fiber internet