merhabalar arkadaşlar benim işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartım Asus RTX 2060 EVO 6GB. boştayken işlemci 50-55C arası ekran kartı ise sabit 50C forza gibi oyun girince işlemci 70 lere ekran kartı 68-70lere çıkıyor açar açmaz en yüksek ayarlarda. hani bi sıkıntı var mı sizce yoksa normal mi? bide...
valla ya kafamı karıstırdılar 2 sene nedir ya. en az 5 senesi var bence
1623179486
bende oyle dusunerek almstım kafamı karıştırdılar işte. aslında kulak asmamak gerek
1623179512
haklısın ben biraz kafama taktım sanki .d
1623179545
bence de hahahah.D
anladım aga işte seninkinde OEM key var galiba. bide retail denilen var. istediğin bilgisayarda yazıp etkinleştirip kullanabildiğin ve 1 bilgisayarı çalıştıran kod. bide bu kodların belli süresi var mı yani belli süreden sonra kayboluyor mu? onu merak ediyorum süreli kod mu yani bunlar...
ben sağlamlisans.com dan alacaktım win10 pro key. bunun 2 tipi var retail ve OEM. OEM anakarta gömülüyor. retail anakartı değiştirince başka bilgisayarda da kullanılabiliyor. farkı o . arkadaşım bu siteden aldı aktifleştirdi sorun yok dedi. ama süreli mi süresiz mi ve hangi retail mi OEM mi...
Bu biraz aşıyor açıkçası bütçemi. Böyle monster pusat k3 özelliklerinde bir klavye daha güzel olabilir. Onu alacaktım bazı forumlarda hiç memnun olmayanlar varmış vazgeçtim gibi ondan
1622879062
Hepsi burada vs sitelerde bulunuyor onlar eski versiyon olan blue switch mi?
1622879117
Güvenebilir...