Çok az göze çarpıyor ama başka bi yerde görmedim. Bu arada Apple TV ile kullanıyorum renkler çok fark ediyor her anlamda. o dediğiniz dalgalanmayı burada hiç görmedim yazılım ile ilgili bişey sanki
whatsapp hattına yazıp servis kaydı oluşturun. Evinize yakın olan servise düşer zaten kayıt. Sonrasında arayın hemen geliyorlar.
Whatsapp hattı: 0 505 185 09 42
1763379423
whatsapp hattına yazıp servis kaydı oluşturun. Evinize yakın olan servise düşer zaten kayıt. Sonrasında arayın hemen...
Farklı bisey söylendiğiniz için yorum yapmadım. Sadece burada bütçeyi kistas alarak yorum yaptım. Yoksa tlc de kendi bütçesi içinde zaten iyi. Ama min. Bütçe noktasında ve miniled sınıfında zaten emsali yok next in . Bende verebilsem tlc bi yana hatta oled alırım ama işte ne kadar para o kadar...
Özellikle detay kontrol ederek her bir ayari yapmaya çalıştım renk patlaması vs olmaması açısından. Şu an iyi duruyor tabi zamanla ince ayar yapılabilir. Renk ve detay olarak bi problem görmedim. Kamerada nasılsa gördüğüm de o bu arada. Gayet siyah. Yazılarda bile öyle.
parası olan tabi ki gider 100k tv de alır . Burada önemli olan şey minimum bütçeyle iyisini yakalamak. Ve bu tv şu an fiyatına göre nokta atışı. Yoksa dediğiniz tv ler zaten özellik olarak iyi. Ama iş yari fiyatına inince next rakipsiz şu an ve f/p oranı çok yüksek.
1763241508
Büyük ihtimalle...