AnilErden isimli üyenin son içerikleri

1. AnilErden

Arduino Leonardo ile potasyometrenin verisini joystick eksenine çeviremiyorum

knk yok uygulamanın bulunduğu klasörde hangi pin için hangi portu seçmem gerektiği yazıyor zaten hatta bunu pedallarda yaptım hemen yani pedalları arduino promicro ile yaptım 3 tane potasyometre bağladım ve çalıştı wheelconfig programı ile yani bu programda mı bir sıkıntı var? 1744974646 fakat...
  2. AnilErden

knk o dediğin olmuyor denedim mmjoy'dan yüklüyorum firmware'ı sonra pini seçip yükle dediğimde yüklenmemiş olarak gözüküyor sıkıntı o yani yükleniyor normal fakat joy.cpl'de veya oyunlarda çalışmıyor hatta bilgisayar bunu şu anda klavye olarak gözüküyor 1744926135 1744926220 şimdi de mesela...
  3. AnilErden

Arkadaşlar ben arduino leonardo ile bir tane direksiyon seti yapıyorum ve bunun için arduino leonardo ya potasyometrenin sol bacağını gnd orta bacağını a0 sağ bacağını 5v ta taktım ve bu arduino'ya bir joystick kodu yerine arduino kodu attığımda kabul ediyor yani pot verisini alabiliyorum fakat...
  4. AnilErden

3D yazıcı özel yazılım yardımı

Arkadaşlar selam size bir sorum olacak elimde XyzPrinting Da Vinci 1.0 AiO adlı bir 3D yazıcı var ve bu yazıcı biraz eski bir yazıcı olduğundan dolayı filement'in akıp akmandığını anlamak için nozzle'dan geçip geçmediğini kontrol etmektense filamenti bir kutu halinde yapıp kutunun sığabileceği...
Geri