A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• A
      anılll, 85000 TL’ye Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet hocam gerçekten şans işi benim başıma gelenlerin başka bir kimsenin başına geldiğini sanmıyorum. Palit de güzel bir kart ama tercihim yinede asus 4070...
    • A
      Msi x570 edge wifi modeli , bir kere durup dururken kartın kendi bios yazılımda sıkıntı yaşadım. Marka kullanıcı hatası diyerek destek vermedi kartın...
    • A
      Sadece asus değil ama sistemdeki parçaların aynı marka olması taraftarıyım hocam, şuanki sistemimde ekran kartım asus anakartım msi marka ancak anakartta ve...
    • A
      Sistemi am5 e çevirdim hocam 9700 koydum yine ama önerdiğiniz ekran kartında biraz kararsız kaldım , sistemi uzun yıllar kullanacam ekran kartı uzun vadede...
    • A
      anılll, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 85000 TL’ye Sistem Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba Arkadaşlar , Bütçem max 85k. Bu fiyata asus marka ağırlıklı bir sistem önerebilir misiniz?, Monitör vs fiyata dahil olmayacak ve sistemde değişik...
      • IMG_2784.png
      • IMG_2783.png
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,620
Üyeler