1920 1080 çözünürlük. anlık 10-20 oynasa okeyim ama bi önceki cevabımda aldığım fps değerlerini söyledim ve asıl problem de burada. mhz ayarlarıyla oynadığım senaryoda da değişen bir şey olmadı o da denendi.
gow ragnarok da oynadım sistem isteyen arena breakout da oynuyorum 100 küsür fpslerde geziyor. valorantta da monitör 300hz ama asla sabit olmuyor. anlık düşüşler yaşanıyor. fps caplemezsem 500 fps görünüyor da boşa yani ne yüksek fpslerde geziyor ne sabit fps veriyor her türlü düşüyor ortalama...
Sistem bileşenlerimi aşağıda belirttim. Driverlar güncel, BIOS güncel, hepimizin bildiği testlerde de bir problem çıkmıyor. Darboğaz, aşırı ısınma veya aklınıza gelebilecek herhangi bir problem bulunmuyor. BIOS kısmında hiçbir değişiklik yok (EXPO vs kapalı), yani sistemin kararsız çalışmasını...
eve gidince kontrol edeyim, sence problem BIOS ayarları ile mi alakalıdır? çünkü cidden oynatmayacak bir sistem değil.
1760958006
amd ayarlarını hiç açmadım oynarken.
Sistemi yeni aldım, BIOS ayarlarında sadece EXPO açtım. Kesinlikle oynatmayacak bir sistem değil fakat nedense oyunu ya açtıktan birkaç dakika sonra ya da yarım saat sonra sistem kendini kapatıyor ve yeniden başlatıyor. Herhangi bir sıcaklık problemi de yok. Driverlarım güncel, BIOS güncel...
hayır hdmi 2.1 kablo ile.
1758217425
hangi modda kullandıgımı hiç bilmiyorum bu konularda pek bilgim yok, nereden öğrenebilirim?
1758217461
biraz araştırdığımda hdmi 2.1 ile alabileceğimi gördüm ama değişen bir şey olmadı.
1758217590
laptopta dp girişi yok maalesef. birkaç hafta sonra kasalı...