anlasildi hocam isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sistemdeki her şey iyi ama fps çok kötü.

1920 1080 çözünürlük. anlık 10-20 oynasa okeyim ama bi önceki cevabımda aldığım fps değerlerini söyledim ve asıl problem de burada. mhz ayarlarıyla oynadığım senaryoda da değişen bir şey olmadı o da denendi.
  2. A

gow ragnarok da oynadım sistem isteyen arena breakout da oynuyorum 100 küsür fpslerde geziyor. valorantta da monitör 300hz ama asla sabit olmuyor. anlık düşüşler yaşanıyor. fps caplemezsem 500 fps görünüyor da boşa yani ne yüksek fpslerde geziyor ne sabit fps veriyor her türlü düşüyor ortalama...
  3. A

Sistem bileşenlerimi aşağıda belirttim. Driverlar güncel, BIOS güncel, hepimizin bildiği testlerde de bir problem çıkmıyor. Darboğaz, aşırı ısınma veya aklınıza gelebilecek herhangi bir problem bulunmuyor. BIOS kısmında hiçbir değişiklik yok (EXPO vs kapalı), yani sistemin kararsız çalışmasını...
  4. A

Monitör hoparlöründen ses gelmiyor.

İki monitörüm de ses çıkışı menüsünde görünüyor. Seçtiğimde herhangi bir ses gelmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Driverlar güncel. BIOS güncel. Bileşenler: GIGABYTE B650M S2H DDR5 6400(OC) DP HDMI MATX AM5, LEXAR THOR LD5U16G60C38LG-RGD 32GB (2X16GB) DDR5, AMD RYZEN 5 7500F TRAY 5.0GHZ AM5 CPU...
  5. A

God of War Ragnarok oynarken sistem kapanıyor.

hayır lexar thor
  6. A

FRISBY FC-9480G 600W 80+ BRONZE 4X RGB MESH GAMING olarak yazıyor
  7. A

eve gidince kontrol edeyim, sence problem BIOS ayarları ile mi alakalıdır? çünkü cidden oynatmayacak bir sistem değil. 1760958006 amd ayarlarını hiç açmadım oynarken.
  8. A

herhangi bir hata göstermiyor, sadece amdnin programında bir sorunla karşılaşıldı sistem kendini yeniden başlattı tarzında bi şey yazıyor.
  9. A

Sistemi yeni aldım, BIOS ayarlarında sadece EXPO açtım. Kesinlikle oynatmayacak bir sistem değil fakat nedense oyunu ya açtıktan birkaç dakika sonra ya da yarım saat sonra sistem kendini kapatıyor ve yeniden başlatıyor. Herhangi bir sıcaklık problemi de yok. Driverlarım güncel, BIOS güncel...
  10. A

Monitörüm 300 hz ama ayarlarda maks. 240 hz görünüyor.

monster abra a5 v20.4.5. özelliklerine baktığımda 2.1'i desteklediğini gördüm buna rağmen maks. 240 veriyor.
  11. A

hayır hdmi 2.1 kablo ile. 1758217425 hangi modda kullandıgımı hiç bilmiyorum bu konularda pek bilgim yok, nereden öğrenebilirim? 1758217461 biraz araştırdığımda hdmi 2.1 ile alabileceğimi gördüm ama değişen bir şey olmadı. 1758217590 laptopta dp girişi yok maalesef. birkaç hafta sonra kasalı...
  12. A

Msi MAG 255XF 300 hz 0.5 ms monitöre sahibim. HDMI 2.1 kablo ile maksimum 240 hz seçeneği çıkmaktadır. Nasıl 300 hz'e ayarlayabilirim?
  13. A

Sistemim Idare Eder Fakat Lol'de Düşük Fps Görüyorum.

hocam aradım, anydesk ile bağlanıp birtakım ayarlar yaptı ve şuan 300fpslerde oynuyorum oyunu, sorunum çözüldü teşekkür ederim.
Geri