anlasildi hocam
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
hocam konudan alakasız overdrive'ı hangi modda kullanıyorsunMsi MAG 255XF 300 hz 0.5 ms monitöre sahibim. HDMI 2.1 kablo ile maksimum 240 hz seçeneği çıkmaktadır. Nasıl 300 hz'e ayarlayabilirim?Alıntıyı görüntüle
DP ile mi bağladın?Msi MAG 255XF 300 hz 0.5 ms monitöre sahibim. HDMI 2.1 kablo ile maksimum 240 hz seçeneği çıkmaktadır. Nasıl 300 hz'e ayarlayabilirim?Alıntıyı görüntüle
Dp ile bağlaMsi MAG 255XF 300 hz 0.5 ms monitöre sahibim. HDMI 2.1 kablo ile maksimum 240 hz seçeneği çıkmaktadır. Nasıl 300 hz'e ayarlayabilirim?Alıntıyı görüntüle
hayır hdmi 2.1 kablo ile.DP ile mi bağladın?
hangi modda kullandıgımı hiç bilmiyorum bu konularda pek bilgim yok, nereden öğrenebilirim?hocam konudan alakasız overdrive'ı hangi modda kullanıyorsun
biraz araştırdığımda hdmi 2.1 ile alabileceğimi gördüm ama değişen bir şey olmadı.hdmı zaten fazla hz vermiyor 240ı görüyorsan iyi yine bana 144 alamazsin diyorlardı dp ile bağla alırsın o zaman
laptopta dp girişi yok maalesef. birkaç hafta sonra kasalı sisteme dp ile bağlayacağım zaten. o zamana kadar tam verim almak istedim.Dp ile bağla
monster abra a5 v20.4.5. özelliklerine baktığımda 2.1'i desteklediğini gördüm buna rağmen maks. 240 veriyor.HDMI 2.1 ile alırsın ama senin laptop muhtemelen HDMI 2.0
Laptop modelin ne?
var hocam.Aklıma bir tek kablo geliyor o zaman
Kablonun ucunda 8K falan ibaresi var mı?