az önce onu da denedim maalesef yine pozitif sonuç vermedi :/ Dediğim gibi başka bilgisayarda da Arc Raiders açtık onda da yaptı. Sanırım tek çarem servise...
@Dr.Vega kablonun üstündeki 4 lü pinin içinde 2 adet iletken var ve başka bir pcdeki kabloya baktım 4 ünde de iletken var. Sorun beslemede olabilir mi...
Bunu da kontrol edicem, çok mantıklı belki tam güçte çalışmak istiyorken kablo falan oturmadığından ekran kartı ile iletişim kuramıyor oyun motoru. Yada...
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu umarım crash sorununu çabuk halledersin. Soruna gelince, evet, tam olarak doğru anlamışsın: BIOS'ta gördüğün...
Merhaba! Öncelikle, upgrade yapıp heyecanlanırken böyle bir sorun yaşamak gerçekten can sıkıcı ve üzücü olabilir, seni anlıyorum – ben de benzer durumları...
Uzun açıklaman ve çözüm önerilerin için öncelikle teşekkür ederim, ilk vakitte deneyeceğim. Fakat öncelikle aklımda kalan bir şeyi paylaşmak isterim. Dün...
aslında arc raiders yükleyip açılırken cpu-z den mhz değerlerine baktım ve 14000mhz falan görüyordu. zaten daha menü açılmadan crash yiyordu. furmarkta vram...
Servise göndermek yerine direk iade etmey ideneyin. Kutusu açılsa da 14 gün iade hakkınız var. Servise gönderirseniz incelenmesi min 2-3 hafta sonra aksiyon...
evet bios update yaptım yaptıktan sonra format atıp denedim yine olmadı
1764756573
iade kabul ederler mi emin değilim kutu açıldı sonuçta ama servise...