Merhabalar daha önceden rocket league ve raft oyunlarında yaşamıştım bu sorunu şimdi ise secret neighbor'da yaşıyorum oyun açıkken pc kapanıp tekrar açılıyor afterburnerdan baktığım kadarıyla herhangi bir işlemci ısınma sorunu da yok ekran kartı da yok kapanmasının sebebi nedir nasıl çözebilirim...
Şey işlemci sıcaklığını hangi uygulama ile görüntüleyebilirim?
Tamamdır buldum test edip dönüş sağlayacağım
1606818927
Sabit 70 derece üstüne çıkmıyor kapanma da yaşamadım ama o ara sıra olanlar neden oluyor gerçekten çok sinir bozucu
1606819152
arada bir 74 görüyor bence yavaş yavaş artıyor...
Bilgisayar kapanıp açıldığında bios'a girdiğimde işlemci 80 dereceden başlıyor yavaş yavaş düşüyor demekki kapandığında 80 lerde takılıyor
1606817342
İşlemci kaç derece oluyor bilmiyorum dostum
Ya geçen de açtım aynı başlığı bilgisayar kendini kapatıp açıyor arkadaşın birisi driverları silip yüklememi söyledi yaptım internetteki tüm çözümleri yaptım bir süre düzeldi RL oynarken kapanıyordu şimdi Rainbow girdim yine kapandı herkes işlemci sıcaklığından kaynaklandığını söylüyor
Arkadaşlar AMD Ryzen 5 3500X kullanıyorum ve işlemci ısındığı için bilgisayar Rainbow Six Siege gibi oyunlarda kapanmaya başladı. Termal macun yenileyeceğim önerilerinizi alabilir miyim? Mümkünse çok pahalı olmasın ^^